Emir Alagöz'ü Batman Petrolspor kaptı!

TFF 2. Lig'in iddialı ekiplerinden Batman Petrolspor, 1461 Trabzon ile yollarını ayıran ve ismi birçok takımla anılan 32 yaşındaki orta saha Emir Alagöz'ü kadrosuna kattı.

Emir Alagöz'ü Batman Petrolspor kaptı!

Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig 2. Grup'ta 60 puanla şampiyonluk yaşayan ve TFF 2. Lig'e yükselen Batman Petrolspor, transferde hızlandı. Kadrosuna birçok önemli ismi dahil edilen Batman'ın son bombası Emir Alagöz oldu.

Haberin Devamı

1461 Trabzon ile yollarını ayırmasının ardından transferin gözdesi olan Emir Alagöz, Batman ekibi ile anlaştı ve kulüp transferi duyurdu. Yapılan açıklamada, "Batman Petrolsporumuz, TFF 2. Lig takımı 1461 Trabzon Kulübünde forma giyen 32 yaşındaki orta saha mevkisinde oynayan futbolcu Emir Alagöz ile sözleşme imzaladı. Abdurrahman Emir Alagöz, geçtiğimiz sezon; 39 maça çıktı, takımı adına 2 gol kaydeden tecrübeli ön libero, azmiyle ve çalışkan oyuncu kimliğiyle ön plana çıktı." ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş altyapısından yetişen Emir, sırasıyla Kepez Belediye, Tarsus İdman Yurdu, Anadolu Üsküdar, Ankara Keçiörengücü, Diyarbekirspor, Manisa FK, Pendikspor, Esenler Erokspor, 1461 Trabzon'da forma giydi.

Haberin Devamı

Ligin en iyi oyuncuları arasında yer alan 32 yaşındaki orta saha, istikrarlı görüntüsü ve çalışkan oyuncu kimliğiyle ön plana çıkıyor.

YORUM YAZ