(EL CLASICO ÖZET) Real Madrid - Barcelona maç sonucu: 0-4

La Liga’da iki dev, El Clasico’da kozlarını paylaştı. Şampiyonluğun iki büyük favorisi Real Madrid ve Barcelona, Santiago Bernabeu’da karşı karşıya gelirken sürpriz bir sonuç çıktı. Sahadan 4-0 galip ayrılan lider Barça, ezeli rakibine bu sezonki ilk mağlubiyetini tattırırken aradaki puan farkını da 6'ya çıkardı. Real'de Arda Güler, karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamladı.

(EL CLASICO ÖZET) Real Madrid - Barcelona maç sonucu: 0-4

LaLiga'nın 10. haftası El Clasico'ya sahne oldu. Tüm dünyadaki futbolseverleri ekran başına kitleyen Real Madrid-Barcelona maçında kazanan Katalanlar oldu. Santiago Bernabeu’da ezeli akibini sahadan silen, Robert Lewandowski (2), Lamine Yamal ve Raphinha'nın golleriyle sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Barcelona'da Lewandowski'nin skor perdesini açan golü.

Polonyalı golcünün farkı 2'ye çıkartan golü.

Lamine Yamal'ı El Clasico tarihinde gol atan en genç futbolcu yapan o an! (17 yıl, 106 gün.)

Raphinha'nın skor perdesini kapatan golü.

Puan farkı 6'ya çıktı

Ezeli rakibine bu sezonki ilk mağlubiyetini tattıran ve puanını 30'a yükselten Hansi Flick'in öğrencileri, ezeli rakibiyle de arasındaki farkı açtı. 24 puanda kalan Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid, 6 puan geriye düşerken taraftarı önünde şok bir mağlubiyet aldı. Real'de Arda Güler, karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamladı.

YORUM YAZ