Cristiano Ronaldo'nun nafakası ortaya çıktı!

Al Nassr forması giyen Ronaldo’nun, eşi Georgina Rodriguez’den ayrılması durumunda senelik 3 milyon Euro civarında bir nafaka ödeyeceği konuşuluyor. Ayrıca Portekizli’nin, mal varlıklarının yarısını da vermesi bekleniyor.

Cristiano Ronaldo'nun nafakası ortaya çıktı!

Son olarak Al-Nassr’ın Al Hilal ile oynadığı Suudi Arabistan Süper Kupa maçında görev alan Cristiano Ronaldo ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Ronaldo ile Georgina Rodriguez, uzun süredir beraberliklerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Çiftin ayrılması halinde ise Portekizli süperstarın, ödeyeceği nafaka ortaya çıktı. Buna göre 39 yaşındaki futbolcu, ayrılması durumunda eşine ve çocuklarına yıllık 3 milyon Euro civarında bir ödeme yapacak. CR7, sadece bu nafakayı ödemekle sınırlı kalmayacak.

SERVETİ 600 MİLYON...

Ronaldo’nun, sahip olduğu mülklerin neredeyse yarısını Georgina Rodriguez’e vermesi bekleniyor. Ronaldo’nun net servetinin ise 600 milyon Euro civarında olduğu konuşuluyor. Şu anda Suudi Pro Ligi takımlarından Al-Nassr ile yaptığı ve yılda 224 milyon Dolar kazanan Ronaldo, bunlara ek olarak sponsorluklardan da ücret alıyor.

YORUM YAZ