Cristiano Ronaldo'dan Real Madrid sözleri: Futbol tarihinin en iyi kulübüdür

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo, eski takımı Real Madrid hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız, 'Real Madrid futbol tarihinin en iyi kulübüdür' ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo'dan Real Madrid sözleri: Futbol tarihinin en iyi kulübüdür

Kariyerini Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'da sürdüren Cristiano Ronaldo, YouTube kanalında yayınlanan videoda dikkat çekici sözler kulandı.

Haberin Devamı

Real Madrid hakkında konuşan Ronaldo, 'Real Madrid baskı altında pes etmeyen bir takım. İnsanlar Şampiyonlar Ligi'nde şanslı olduklarını söylüyor ama bu şans değil, zeka. Bu anlar için hazırlıklılar. Bernabeu'nun farklı bir havası var ve büyük takımlar oraya gittiğinde enerji farklı oluyor. Gol atarlar ama baskı onları daha iyi yapar. Real Madrid futbol tarihinin en iyi kulübü. Madrid'in bu sezon geçen sezondan daha iyi olup olmayacağını bilmiyoruz. Artık Mbappé var, bence kulüp güçlü olmaya devam edecek ama geçen yıldan daha iyi olacak mı bilmiyorum. Bunu sadece Tanrı bilir. Harika oyuncuları ve harika bir takımları var. Real ile çok fazla kupa kazandım, her şeyi kazandım. Real Madrid için dokuz sezon oynamak ve dört Şampiyonlar Ligi kazanmak büyük bir zevkti. Geldiğimde tarihin en pahalı oyuncusuydum, baskı altındaydım ama kendime inandım. Zordu, farklı bir ülkeydi, sadece 24 yaşındaydım ama çok pozitiftim. Bu bir meydan okumaydı ve insanların yanıldığını kanıtlamayı severim. Madrid'de çok mutluydum' dedi.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldodan Real Madrid sözleri: Futbol tarihinin en iyi kulübüdür

Mbappe'nin hakkında knouşan Ronaldo şu sözleri sarf etti:

'Mbappé'nin iyi işler yapacağını düşünüyorum. Kulübün yapısı iyi ve sağlam. Harika bir koçları var. Bir de uzun süredir orada olan başkan Florentino var. Yeteneği göz önüne alındığında büyük bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Bunu zaten kanıtladı. Mbappé bir sonraki Ballon d'Or kazananı olabilir.'

Kroos'un emekliliği ile ilgili Ronaldo, 'Kişisel olarak coşkuluyum, futbola bağımlıyım, goller atıyorum ve iyi bir seviyede oynuyorum. Herkesin kararına saygı duymalıyız, hepimiz aynı değiliz. Kroos'un kararına saygı duyuyorum çünkü o bir şey yapmak istediğinde bunu yapan bir insan. Bence daha uzun yıllar oynayabilir ama başka planları olabilir ve bu yüzden ona saygı duymak gerekir.' ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldodan Real Madrid sözleri: Futbol tarihinin en iyi kulübüdür

YORUM YAZ