Cristiano Ronaldo çıtayı en yükseğe koydu! 'Bu hedefe ulaşmak istiyorum'

Dünyaca ünlü süperstar Cristiano Ronaldo'nun futbolu bırakmaya şimdilik niyeti yok ve geleceğe dair çıtayı en yükseğe koymaktan da asla çekinmiyor. İşte Portekizli süperstarın hedefine dair tüm detaylar...

Cristiano Ronaldo çıtayı en yükseğe koydu! 'Bu hedefe ulaşmak istiyorum'

Suudi Arabistan takımı Al Nassr'da oynayan Cristiano Ronaldo, geleceğine dair açıklamalarda bulunurken ulaşmak istediği hedefini de ortaya koydu.

Haberin Devamı

KONTRATININ SON YILI

Kontratının son yılına giren 39 yaşındaki Portekizli yıldız, önümüzdeki ay Uluslar Ligi'nde Portekiz'i temsil etmeye hazırlanıyor ve 2026 Dünya Kupası'nda oynama hedefini hala koruyor. Bir yandan da ilerleyen yaşı nedeniyle nasıl bir kariyer planlaması yapacağı da merak konusu.

Hakkında merak edilenleri yanıtlayan Ronaldo ne zaman emekli olacağından, emeklilik sonrası ne yapacağına kadar, hakkında merak edilen pek çok konuya açıklık getirdi.

İşte o açıklamalardan satır başları:

"Şu anda bir A takımın ya da herhangi bir takımın antrenörü olmayı düşünmüyorum. Bu, hiç aklımdan geçmedi. Geleceğimi futbol dışında başka alanlarda görüyorum, ama ne olacağını sadece Tanrı bilir.

Cristiano Ronaldo çıtayı en yükseğe koydu Bu hedefe ulaşmak istiyorum

'AL NASSR'DA BIRAKACAĞIM!'

Haberin Devamı

Yakın zamanda mı yoksa iki ya da üç yıl içinde mi emekli olacağımı bilmiyorum, ancak muhtemelen burada, Al Nassr'da futbolu bırakacağım. Bu kulüpte ve bu ülkede çok mutluyum, kendimi burada iyi hissediyorum. Suudi Arabistan'da oynamaktan mutluyum ve kariyerime burada devam etmek istiyorum."

Portekizli yıldız, "Kendimi iyi hissediyorum, sanırım hala iyi görünüyorum. Hala top sürebildiğimi, şut ve gol atabildiğimi hissediyorum. Hiçbir şey üretemediğimi, hiçbir şey veremediğimi hissettiğim gün futbolu bırakacağım" dedi.

Cristiano Ronaldo çıtayı en yükseğe koydu Bu hedefe ulaşmak istiyorum

ÇITA EN YÜKSEKTE!

Kariyerinde 1000 gole ulaşmak istediğini söyleyen Ronaldo, "Futbol tarihinin en skorer oyuncusuyum. Ama çıtayı daha da yükselteceğim. 900 gol attım ama 1000 gol atmak istiyorum. Bu hedefe ulaşmak istiyorum. 1000 golün videosu olacak ve böylece bu golleri attığımı kanıtlayabileceğim" ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde attığı golle 900 gole ulaşmıştı. 39 yaşındaki Ronaldo'nun Al Nassr ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ederken geleceğe yönelik hedeflerini canlı tutuyor.

YORUM YAZ