Chelsea-Brighton maçı canlı (FERDİ KADIOĞLU İLK 11'DE, PALMER TARİHE GEÇTİ)

Brighton, İngiltere Premier Lig'in 6. hafta mücadelesinde Chelsea'ye konuk oluyor. 'Martılar' ilk 11'ini açıkladı ve Fenerbahçe'nin eski yıldızı Ferdi Kadıoğlu, mücadelenin 11'inde yer aldı. Millî futbolcu, mavi-beyazlı formayla ilk kez bir maça 11'de başladı. Chelsea-Brighton maçının ilk yarısı, Chelsea'nin 4-2'lik üstünlüğü ile sona ererken Palmer, 4 golle daha ilk devreden yıldızlaştı ve tarihe geçti. Maçın canlı skor takibi ve gollerin anlatımların fanatik.com.tr'de...

Chelsea-Brighton maçı canlı (FERDİ KADIOĞLU İLK 11'DE, PALMER TARİHE GEÇTİ)

İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında Ferdi Kadıoğlu'nun forma giydiği Brighton, Chelsea'ye konuk oluyor. Stamford Bridge'de oynanan mücadele saat 17.00'de başladı. Hakem Peter Bankes'in yönettiği maç beIN SPORTS 5'ten canlı olarak canlı olarak yayınlanıyor.

Haberin Devamı

FERDİ KADIOĞLU İLK 11'DE

Mücadele öncesinde iki takımın da ilk 11'i açıklandı. Fenerbahçe'nin eski yıldızı Ferdi Kadıoğlu, maça ilk 11'de başladı. Millî kanat oyuncusu, Brighton formasıyla bir maça ilk kez 11'de çıktı.

PALMER İLK YARIDA 4 GOL ATTI, TARİHE GEÇTİ

Stamford Bridge'de ilk yarıda Cole Palmer resitali vardı. 22 yaşındaki futbolcu; 21, 28, 31 ve 41. dakikada kaydettiği gollerle ilk yarıya damga vurdu. Brighton'ın ilk yarıdaki golleri ise Rutter ve Baleba'dan geldi. Palmer, Premier Lig tarihinde bir maçta ilk devrede 4 gol atan ilk futbolcu oldu.

Chelsea-Brighton maçı canlı (FERDİ KADIOĞLU İLK 11DE, PALMER TARİHE GEÇTİ)

CHELSEA-BRIGHTON MAÇININ İLK 11'LERİ

Chelsea: Sanchez, Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella, Caicedo, Enzo Fernandez, Madueke, Palmer, Sancho, Jackson.

Haberin Devamı

Brighton: Verbruggen, Ferdi Kadıoğlu, Webster, Dunk, Estupinan, Hinshelwood, Wieffer, Baleba, Mitoma, Rutter, Welbeck.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

1' Karşılaşmanın ilk düdüğü çaldı ve Stamford Bridge'de maç başladı!

7' GOL | Rutter attı, Brighton öne geçti... Savunmadan sekip havalanan topa Rutter ceza sahasında yakın mesafeden vuruşunu yaptı ve top ağlara gitti: 0-1.

21' GOL | Palmer attı, Chelsea beraberliği yakaladı... Ceza sahası içi sol çaprazında topu kontrol eden Jackson sağına pasını aktardı, kale sahasında bulunan Palmer tek vuruşla ağları havalandırdı.

28' GOL | Palmer bir kez daha sahneye çıktı, Chelsea öne geçti... Kazanılan penaltıda topun başına geçen Palmer vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi: 2-1.

31' GOL | Palmer hat-trick yaptı, fark ikiye çıktı... Sağ iç kulvardan uzak mesafeden kullanılan frikikte Palmer sol ayağıyla vuruşunu yaptı, top yakın köşeden doksana gitti: 3-1.

34' GOL | Baleba attı, fark bire indi... Brighton'da Baleba topu ağlara göndererek farkı bire indirdi: 3-2.

41' GOL | Palmer yine sahneye çıktı, fark yeniden ikiye yükseldi... Sol çaprazdan gelişine sert vuran Palmer, kendisinin ve takımının dördüncü golünü kaydetti.

DEVRE | Karşılaşmanın ilk yarısı 4-2 sona erdi.

YORUM YAZ