Çaykur Rizespor'dan çifte transfer atağı! İkisini de istiyorlar

Bu sezona büyük hedeflerle giren Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, transferde yeniden atağa kalktı. Karadeniz ekibi, Osijek’in sağ kanadı Bukvic ile Sparta Prag’dan Vecerka’yı kadrosuna katmak istiyor.

Çaykur Rizespor'dan çifte transfer atağı! İkisini de istiyorlar

Geçen sezon İlhan Palut yönetiminde önemli başarılara imza atan Çaykur Rizespor, bu sezon ise Avrupa kupalarını hedefliyor.

Haberin Devamı

Bu doğrultuda özellikle genç ve potansiyelli isimleri renklerine bağlamak isteyen Karadeniz ekibi, hedefinde 2 isim belirledi. İlk olarak sağ kanada takviye yapmak isteyen Atmacalar, Hırvatistan Ligi ekiplerinden Osijek forması giyen Domagoj Bukvic’i kadrosuna katmak istiyor. 21 yaşındaki futbolcunun da Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Çaykur Rizespordan çifte transfer atağı İkisini de istiyorlar

İkisini de istiyorlar

Hedefteki bir diğer isim de Dalibor Vecerka... Çek futbolcu ülkesinde Sparta Prag’da görev alıyor. Ancak 21 yaşındaki savunmacıyı, Avrupa’dan isteyen başka kulüpler de var.

Genç oyuncu ile önümüzdeki günlerde masaya oturulması planlanıyor. Rizespor’un, iki oyuncuyu da renklerine bağlamak istediği bilgisine ulaşılırken, transferlerin kısa süre içerisinde netleştirilmesi hedefleniyor.

YORUM YAZ