Carlo Ancelotti, Real Madrid'den ne zaman ayrılacağını açıkladı!

La Liga devi Real Madrid'in başarılı hocası Carlo Ancelotti, yaptığı açıklamada Real Madrid serüveninin ne zaman sona ereceğine dair konuştu. Mbappe hakkında da açıklamalarda bulunan kurt teknik direktör, Bellingham'a da övgüler yağdırdı.

Carlo Ancelotti, Real Madrid'den ne zaman ayrılacağını açıkladı!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, geleceğine yönelik önemli bir açıklaman yaparken takımın yıldızları hakkında da önemli ifadeler kullandı.

İtalyan hoca Carlo Ancelotti, emeklilik konusunda şöyle konuştu: 

Haberin Devamı

'Real Madrid benden sıkıldığı zaman ne yapacağıma karar vereceğim. Milli Takımlara karşı isteksizim, günlük çalışmayı tercih ediyorum.'

İtalyan teknik adam, 'Juventus, Napoli ve Everton'da başarısız olduğumu düşünmüyorum. Bunlar beni gözümde önemli tecrübelerdi' diye konuştu.

Carlo Ancelotti, Real Madridden ne zaman ayrılacağını açıkladı

Mbappe'ye mesaj...

'Real Madrid bir aile. Kylian Mbappe'ye bir yer bulacağız. Onu bir pozisyona yerleştireceğim' diyerek Fransız süperstarı Mbappe'ye de mesaj göndermeyi ihmal etmedi.

Carlo Ancelotti, Real Madridden ne zaman ayrılacağını açıkladı



Öte yandan EURO 2024'te İngiltere Milli Takımı'ndaki performansıyla alkış alan Jude Bellingham için ise şu ifadeleri kullandı:

Antrenmanlar bir oyuncuyu geliştirebilir ve ona birçok şey katabilir ancak şampiyon olmak için genetiğe ihtiyacınız var. Bellingham'ın genlerinde şampiyonluk var.

YORUM YAZ