Cardiff City'de Erol Bulut'a şok: Son 35 yılın en kötüsü

Kariyerine İngiltere Championship ekibi Cardiff City'de devam eden Erol Bulut, son olarak Derby County karşısında alınan mağlubiyetin ardından görevden alınabilir. İşte detaylar...

Cardiff City'de Erol Bulut'a şok: Son 35 yılın en kötüsü

Türkiye'de Yeni Malatyaspor, Alanyaspor, Fenerbahçe ve Gaziantep FK'yı çalıştıran Erol Bulut, Temmuz 2023'te İngiltere Championship ekibi Cardiff City'nin başına geçmişti.

Haberin Devamı

Geçen sezon transfer tahtası kapalı olan Galler ekibiyle başarılı bir performans sergileyen 49 yaşındaki başarılı teknik adam için bu sezon işler tam tersine döndü. Championship'te Cardiff City'nin beş maç sonunda sadece bir puan toplaması yönetimin sabrını taşırdı.

SON 35 YILIN EN KÖTÜSÜ

TalkSport'ta yer alan habere göre, Cardiff City yönetimi başarılı teknik adamın görevine son vermeyi düşünüyor. Ligde oynanan ilk beş maçta sadece bir puan toplanması Cardiff City'nin son 35 yıldaki en kötü performansı oldu.

ESKİ ASLAN BUNDESLİGA'YA DAMGA VURDU

OYUNCULAR HUZURSUZ

Soyunma odasındaki atmosferin çok olumsuz bir hal aldığı ve takımın tecrübeli oyuncularının Erol Bulut'un antrenman metotlarını sorgulamaya başladığı iddia edildi. Öte yandan son olarak Derby County karşısında alınan 1-0'lık yenilginin ardından Teknik Direktör Erol Bulut'un mensuplarına açıklama yapmayı reddetmesi baskının daha da artmasına neden oldu.

YORUM YAZ