Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü şov yaptı, Benfica 3 puanı kaptı! Portekiz'de Türk gecesi

Portekiz Premier Ligi'nin 6. haftasında Boavista ile Benfica karşı karşıya geldi. Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün şov yaptığı gecede Benfica 3-0 kazandı. Bu sonucun ardından Benfica 3 puanı hanesine yazdırdı.

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü şov yaptı, Benfica 3 puanı kaptı! Portekiz'de Türk gecesi

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün forma giydiği Benfica, Portekiz Premier Lig'in 6. haftasında Boavista ile kozlarını paylaştı. Bessa XXI. Yüzyıl Stadyumu'nda oynanan müsabakayı Benfica 3-0'lık skorla kazandı.

Haberin Devamı

Benfica'nın gollerini 11'de Pavlidis, 31'de Orkun Kökçü ve 90+1'te Cabral kaydetti. Bu sonucun ardından Benfica, ligde arka arkaya ikinci galibiyetini aldı ve puanını 13 yaptı. Galibiyet hasreti 5 maça yükselen Boavista, 5 puanda kaldı.

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü şov yaptı, Benfica 3 puanı kaptı Portekizde Türk gecesi

Benfica'nın ilk iki golünde asisti Kerem Aktürkoğlu yaptı. Milli futbolcu, Galatasaray'dan transferi sonrası Benfica'da 3 maçta 2 gol attı ve 2 asist yaptı.

KEREM'DEN ASİST

Karşılaşmanın 11. dakikasında Benfica'da milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, sol taraftan çalımlarla içeriye girdi, kısa mesafeden pasını Pavlidis'e çıkardı. Pavlidis tek dokunuşla fileleri sarsmayı başardı.

Kerem Aktürkoğlu'ndan asist!

ORKUN'DAN MUHTEŞEM GOL

Sol taraftan gelişen atakta Kerem Aktürkoğlu, pasını ceza sahası dışında bulunan Orkun Kökçü'ye aktardı. Orkun Kökçü, muhteşem bir vuruşla ağları sarstı. 

Haberin Devamı

BOAVİSTA - BENFİCA: 0-3 (MAÇ SONUCU)

GOLLER: (11' Pavlidis, 30' Orkun Kökçü, 90+1' Cabral) 

KEREM VE ORKUN İLK 11'DE

Benfica: Trubin, Carresras, Antonıo, Aursnes, Orkun Kökçü, Di Maria, Pavlıdıs, Kerem Aktürkoğlu, Otamendi, Tomas, Florentino

 

 

YORUM YAZ