Beşiktaş Quaresma'nın bedelini belirledi

Cim Bom 5 milyon Euro'yu gözden çıkarınca Kartal karşı atağa geçti. Siyah-Beyazlılar para değil, 4 oyuncu istiyor. O oyuncular ise Ceyhun Gülselam, Milan Baros, Yekta Kurtuluş ve Hakan Balta.

Beşiktaş Quaresma'nın bedelini belirledi

Galatasaray, anlaşmasında ‘Sezon sonuna kadar Türkiye’de oynarsa 5 milyon Euro tazminat öder’ maddesini göze alıp Quaresma için düğmeye basınca Beşiktaş da stratejiyi değiştirdi. Cim Bom ile anlaşma zemini arayacak Siyah-Beyazlılar’ın anlaşmaya karşılık para değil, oyuncu isteyecek. Kara Kartal’ın gündemindeki futbolcular ise Aslan’da fazla şans bulamayan Baros, Hakan Balta, Yekta ve Ceyhun Gülselam. Bu tabloda top Galatasaray’ın teknik patronu Fatih Terim’de.

Kararı Terim verecek

Deneyimli hocanın Yekta’nın dışında ligin ilk yarısında fazla şans vermediği futbolcuları gözden çıkarmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Sadece Yekta’da bir sorun yaşanabileceği, o durumda da Beşiktaş’a 3 oyuncu artı para önerisi yapılacağı öğrenildi. Galatasaray’a gitme fikrine başından beri sıcak olan Portekizli’nin önümüzdeki günlerde yaşanacak sıkı pazarlıkların sonucunu odaklandığı da edinilen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ