Beşiktaş, Avrupa’da ilk galibiyetini almak istiyor… Karşılaşmanın heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de yaşanıyor!

UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk haftasında Ajax’a mağlup olan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi ikinci maçında Eintracht Frankfurt’u ağırlıyor. Süper Lig’de namağlup unvanını koruyan siyah-beyazlılar, Avrupa’da ilk galibiyetine ulaşmak için sahaya çıkıyor. Karşılaşmanın heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de yaşanıyor!

Beşiktaş, Avrupa’da ilk galibiyetini almak istiyor… Karşılaşmanın heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de yaşanıyor!

UEFA Avrupa Ligi, Lig Aşaması kalan maçlarında Eintracht Frankfurt, Lyon (D), Malmö, Maccabi Tel Aviv, Bodo/Glimt (D), Athletic Bilbao ve Twente (D) ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Avrupa'da 246. kez sahneye çıkıyor. Taraftarı önünde Alman ekibini devirerek 3 puanla tanışmak isteyen siyah-beyazlılarda sakatlığı bulunan Moatasem Al Musrati’nin karşılaşmada forma giymesi beklenmiyor. Ligde oynadığı Kayserispor mücadelesinde ayağına aldığı darbe yüzünden oyundan çıkmak zorunda kalan Gedson Fernandes’in ise maça ilk 11’de başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

İlk hafta maçında Çekya ekibi Viktoria Plzen ile 3-3 berabere kalan Eintracht Frankfurt’ta Beşiktaş deplasmanı öncesi sakatlığı bulunan takımın as kalecisi Kevin Trapp ile uzun süredir sakat olan Oscar Hojlund maç kadrosunda bulunmuyor. İlk 11'de Kevin Trapp’in yerine kalede Kauã Santos’un görev alması bekleniyor.

Bugün saat 22:00’da Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak Beşiktaş - Eintracht Frankfurt karşılaşmasını İskoçya Futbol Federasyonu'ndan John Beaton yönetecek. Beaton’ın yardımcılıklarını Daniel McFarlane ve David McGeachie yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Christopher Graham olacak.

"Beşiktaş- Eintracht Frankfurt " maçında Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları Misli'de!

Dikkat çeken istatistikler

Haberin Devamı
  • Eintracht Frankfurt, bu sezon çıktığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı.
  • Eintracht Frankfurt’un oynadığı son 5 maçın 4’ü 2.5 Üst bitti.
  • Eintracht Frankfurt’ta Omar Marmoush, çıktığı son 5 maçın 4’ünde gol atma başarısı gösterdi.
  • Beşiktaş bu sezon çıktığı 10 resmi maçta sadece 1 kez kaybetti.
  • Karşılaşmanın hakemi John Beaton, kariyeri boyunca 17 kez UEFA Avrupa Ligi maçı yönetti. (72 sarı kart, 2 kırmızı kart)

Misli yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Galatasaray'da Muslera cezası, Osimhen sakatlığı nedeniyle yoklar. Sallai Avrupa listesinde yer almıyor. Kaleci Günay Güvenç PAOK karşısında başarılı göründü. Buna karşılık Osimhen'in yokluğu Rigas Skola ceza alanı içindeki baskıyı etkileyecektir. Burada da Mauro Icardi'nin golcü kimliğinin devreye gireceğini düşünüyorum. Bu maç öncesinde Galatasaray'daki tek soru işaretim Barış Alper Yılmaz'daki gözle görülür form düşüklüğü. O da gününde olursa, farklı bir galibiyetten söz etmek yanlış olmaz. Rigas Skola, Letonya Ligi'nde lider ve yüksek bir kazanma alışkanlıkları hemen göz çarpıyor. Buna karşılık Galatasaray'la arasında yüksek bir kalite farkı var. Burada oran risk hesabı yaparak, Galatasaray'ın ilk yarıyı önde tamamlama ihtimalini ön planda tutuyorum. Sürprizim Gabriel Sara golü.

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ