Avusturya maçının sonucunu bilen ChatGPT'den Hollanda maçı tahmini! Türkiye'nin EURO 2024 şampiyon olma ihtimali...

EURO 2024 son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup eden Türkiye, çeyrek finalde Hollanda'yla karşı karşıya gelecek. Hollanda maçı öncesi ChatGPT skor tahmininde bulundu. Avusturya maçının skorunu tahmin eden yapay zeka aynı zamanda Türkiye'nin Avrupa Şampiyonu olma ihtimalini de değerlendirdi.

Avusturya maçının sonucunu bilen ChatGPT'den Hollanda maçı tahmini! Türkiye'nin EURO 2024 şampiyon olma ihtimali...

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde A Milli Futbol Takımımız, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22:00'de Hollanda ile kozlarını paylaşacak. 

Haberin Devamı

Bu kritik karşılaşma öncesi ChatGPT skor tahmininde bulundu. Avusturya maçını Türkiye'nin kazanacağını bilen Chat GPT Hollanda maçı için "Euro 2024'te Türkiye ve Hollanda arasında oynanacak maçın kazananını tahmin etmek zor çünkü futbol maçlarının sonucu birçok faktöre bağlıdır. Ancak, her iki takımın da güçlü yönleri ve oyuncuları bulunuyor.  Ancak, spekülatif bir tahmin yapacak olursam" diyerek karşılaşmayı Türkiye'nin 2-1 kazanacağını söyledi. 

"Seçim yapmak güç olsa da, Euro 2024 gibi büyük bir turnuvada Türkiye Milli Takımı'nı desteklerim. Ancak futbolda her şey mümkün olduğundan, maçın sonucunu tam olarak öngörmek zor." diye de ekleyen yapay zeka sonrasında da turnuvayı kimin kazanacağını da sorduk. 

Haberin Devamı

'TÜRKİYE'NİN EURO 2024'Ü KAZANMA İHTİMALİ YÜZDE KAÇ?'

'Euro 2024'ü kim kazanır?' sorusuna 'Euro 2024'ü kimin kazanacağına dair kesin bir tahmin yapmak zor, çünkü futbol maçları birçok değişkene bağlıdır ve sürpriz sonuçlar olabilir. Ancak genel olarak favori olarak gösterilen takımlar arasında Fransa, Almanya, İtalya, İspanya gibi güçlü ve deneyimli ekipler bulunuyor. Bununla birlikte, Türkiye gibi sürpriz yapabilecek potansiyele sahip takımlar da her zaman dikkate alınmalıdır.' yanıtı verdi. 

'Türkiye'nin turnuvayı kazanma ihtimali yüzde kaç?' sorusuna ise yüzde 2.5 diyen yapay zeka, İngiltere'nin oranını yüzde 20'i gösterdi ve turnuvanın favorisi olarak ilan etti. 

YORUM YAZ