Atalanta-Arsenal Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2024-25 sezonunun ilk haftasında heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam oynanacak altı karşılaşma ile yeni formatta ilk hafta sona erecek. Bergamo'da oynanacak kritik mücadelede ise Atalanta ile Arsenal karşılaşacak. Peki Atalanta-Arsenal UEFA Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta hangi kanalda? Tüm detaylar fanatik.com.tr'de...

Atalanta-Arsenal Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2024-25 sezonunun ilk haftası, bu akşam oynanacak altı karşılaşma ile sona erecek. Gecenin önemli maçlarından biri de İtalya'nın Bergamo şehrinde oynanacak. İtalya Serie A ekibi Atalanta ile İngiltere Premier Lig devi Arsenal, kritik mücadelede kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

'BU HİÇ NORMAL DEĞİL!'

İkisi de son hafta kazandı

Atalanta, İtalya Serie A'nın dördüncü hafta mücadelesinde evinde Fiorentina'yı 3-2 mağlup ederek ligde puanını 6'ya yükseltti. Arsenal ise İngiltere Premier Lig'in dördüncü hafta maçında, Kuzey Londra Derbisi'nde deplasmanda Tottenham'ı 1-0 ile geçerek taraftarını sevindirdi. Son hafta maçlarını kazanan iki takım bu akşam Devler Ligi'nde kozlarını paylaşacak.

Atalanta-Arsenal Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Atalanta-Arsenal maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi ilk hafta mücadelesinde Atalanta, Arsenal'i konuk edecek. Gewiss Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 22.00'de başlayacak. Fransız hakem Clement Turpin'in yöneteceği maç, tabii spor platformundan canlı olarak yayınlanacak.

90. DAKİKADA ŞOKE OLDULAR

Atalanta-Arsenal maçının muhtemel 11'leri

Haberin Devamı

Atalanta ile Arsenal arasında bu akşam saat 22.00'de oynanacak mücadelenin muhtemel 11'leri şu şekilde:

Atalanta: Carnesecchi, Djimsiti, Hien, Kolasinac, Bellanova, De Roon, Ederson, Ruggeri, Lookman, De Ketelaere, Reteguiç

Arsenal: Raya, White, Saliba, Gabriel, Timber, Rice, Partey, Saka, Trossard, Sterling, Havertz.

YORUM YAZ