Arda Güler sözlüğe yeni terimler soktu: Gülerazo!

A Milli Takım, ilk yarısı 1-1 sona eren Euro 2024 grup maçında Gürcistan'ı ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. Kırmızı-beyazlılara galibiyeti getiren gollerden birini atan Arda Güler tüm Avrupa ve dünyada konuşulmaya devam ediyor. Genç yıldız sözlüğe yeni terimler sokarken, BBC spikerlerini ve İspanyol basınını çıldırtmaya devam ediyor. İşte detaylar...

Arda Güler sözlüğe yeni terimler soktu: Gülerazo!

A Milli Futbol Takımımız'ın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Gürcistan'ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmaya Arda Güler damga vurmuştu. Genç yıldız 65. dakikada ceza sahası dışından sol ayağıyla yaptığı vuruşta topu filelere göndererek turnuvanın şimdiye kadar atılmış en güzel gollerinden birine imza atmıştı.

Haberin Devamı

Arda Güler tüm dünyada en çok konuşulan isim olmayı başarırken İspanyollar, 19 yaşındaki yıldız için adeta çıldırıyor.

'ARDA GÜLER EURO 2024'Ü HAVAYA UÇURDU'

İspanyol basını bugün yine Arda Güler'e tam sayfa ayırırken dikkat çeken ifadeler kullandı. 'Arda Güler Euro 2024'ü havaya uçurdu' başlıklı haberde şu ifadelere yer verildi:

Arda Güler: İnşallah bu golleri atmaya devam ederim

"Arda Güler dünyaya Gülerazo'yu sundu. Sadece Cristiano'dan (19 yıl 144 gün ile turnuvada ilk kez gol atan en genç oyuncu) bir rekor çalmasını değil, aynı zamanda manşetlere çıkmasını da sağladı. 18 Haziran 2024, Güler'in bir dünya yıldızı olarak kutsanması olarak hatırlanacak."

Arda Güler sözlüğe yeni terimler soktu: Gülerazo

'KVARATSKHELIA'YA YAPTIĞI HAREKET ÇOK KONUŞULDU'

"Türk oyuncu futbol galaksisinde çarpıcı bir gol attı. Sol ayağıyla yaptığı muhteşem vuruşla hala ne kadar yetenekli ve sihirli olduğunu gösterdi. Gürcistan'ı tek başına saf dışı bıraktı. u onun şansıydı ve bunu boşa harcamadı. Ancelotti'nin Real Madrid'de ona her dakika verdiği zaman yaptığı gibi. Madrid'in diğer büyük kulüplerden önce gördüğü bir yetenek. Sadece sihirle yaşayamazsınız. Güler coşku doluydu. Her iki alanda da, Gürcü yıldız Kvaratskhelia'ya karşı yaptığı harika savunma hareketi çok konuşuldu."

Haberin Devamı

BBC SPİKERİNDEN OLAY İFADELER

"Güler olmasaydı, Türkiye bir Avrupa Şampiyonası'nın ilk maçında kazanamama uğursuzluğunu kıramazdı. "Tanrım ne büyük bir olay. Arda Güler tam bir sihirbaz. Türk Messi'nin neler yapabileceğinin bir örneği," diyor BBC spikerleri.

Çok klas ve gol için olağanüstü bir göze sahip. Gülerazo'yu gösterdi, bu da tüm Avrupa'da Güler-mania'yı uyandırdı. Tüm İspanya'da. Tüm dünyada."

YORUM YAZ