Ancelotti'den Mbappe'ye Benzema yöntemi! Real Madrid'de beklentiler yüksek

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Fransız süperstarı Kylian Mbappe'nin vatandaşı Karim Benzema'nın yaptığı şeyi tekrarlamasını istiyor. İtalyan hoca, bu konuda Kylian Mbappe'ye çok net bir mesaj göndererek ondan beklentisini ortaya koydu. Detaylar haberimizde...

Fransız devi Paris Saint-Germain'den Madrid'e transfer olmasının ardından Madrid'deki performansı beklendiği gibi başlamayan Mbappe, İspanyol devi için 12 maçta sekiz gol atarak her şeye rağmen kalitesini gösterdi. 

Haberin Devamı

Los Blancos'un hocası Ancelotti, Fransız oyuncudan daha fazla gol atmasını istiyor ancak rakibine baskı yapması konusunda Fransız süperstarından bazı istekleri var. İtalyan teknik direktör; Santiago Bernabeu'dayken eski forveti Benzema'dan beklediği şeyi Mbappe'nin de yapmasını istiyor.

Ancelotti, bu konu hakkında gazetecilere şunları söyledi:

"Mbappe'nin gol atmasını talep ediyorum. Onun baskı yapmasındansa gol atmasını tercih ederim. Mbappe'ye Karim Benzema'ya sorduğum soruyu soruyorum, topu geri aldığımızda sadece hazır durumda olmasını ve gol atmasını arzuluyorum. Ondan, tıpkı Benzema'dan istediğim şeyi yapmasını bekliyorum."

Ancelottiden Mbappeye Benzema yöntemi Real Madridde beklentiler yüksek

Beklentiler yüksek

Benzema, 2023'te Suudi Pro League takımı Al-Ittihad için Madrid'den bir kulüp efsanesi olarak ayrıldı. Fransız oyuncu Real Madrid için 354 gol attı ve bu süreçte birçok önemli kupa kazandı. Mbappe için Madrid'de beklentiler çok yüksek ancak ondan daha iyi bir performans ve daha fazla gol bekleniyor. 

Haberin Devamı

Hafta sonu Celta Vigo'yu 2-1 yendikleri maçta gol atan Mbappe, Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'u konuk edecekleri maçta Madrid adına sahada olacak.

YORUM YAZ