MENÜ

Almanya'ya EURO 2024 öncesi büyük şok! Yıldız futbolcu...

Bayern Münih'in 28 yaşındaki kanat oyuncusu Serge Gnabry, Real Madrid ile çarşamba gecesi oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında sakatlanıp maça devam edememişti. Yıldız futbolcudan gelen son haberler ise Almanya Millî Takımı'nı tedirgin etti. İşte detaylar...

Bayern Münih, çarşamba gecesi Santiago Bernabeu'de UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Real Madrid ile karşılaştı. Bavyera devi, 1-0 öne geçtiği mücadeleyi 2-1 kaybedince Devler Ligi'ne veda etti. Alman kulübüne bir kötü haber de yıldız futbolcusu Serge Gnabry'den geldi.

Haberin Devamı

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Real Madrid ile oynanan karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanarak 27. dakikada yerini Alphonso Davies'e bırakan kanat oyuncusunun sezonu kapattığı duyuruldu. Bayern Münih'ten yapılan açıklamada, "Serge Gnabry sezon sonuna kadar FC Bayern'de forma giyemeyecek. Hücum oyuncusu Real Madrid'le oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçında sol arka uyluğunda kas yırtılması yaşadı. Bu durum FC Bayern'in sağlık departmanı tarafından yapılan muayenenin sonucuydu. Gnabry Real karşısında 27. dakikada değiştirilmişti" ifadeleri yer aldı.

Almanyaya EURO 2024 öncesi büyük şok Yıldız futbolcu...

EURO 2024 RİSKE GİRDİ

Serge Gnabry'nin sakatlığı için üzülen sadece Bayern Münih olmadı. Bayern için zaten sezon çarşamba gecesi sona erdi. Ancak yıldız futbolcunun sakatlığındaki son durum asıl Almanya Millî Takımı için elzem durumda. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak olan Almanlar, 14 Haziran'da turnuvanın ilk maçına İskoçya ile çıkacak. Bu sakatlığın ardından Gnabry, EURO 2024'te forma giyememe tehlikesiyle karşı karşıya.

Haberin Devamı

GNABRY'NİN 2023-24 SEZONU PERFORMANSI

28 yaşındaki Alman kanat oyuncusu bu sezon tüm kulvarlarda toplamda 20 maça çıktı. Gnabry, söz konusu 20 karşılaşmada beş gol atıp iki asist yaptı. Yıldız futbolcu, Almanya Millî Takımı ile ise 45 maça çıkarak 22 gol kaydetti. Gnabry'nin EURO 2024 kadrosunda olup olmayacağı henüz net değil. Almanya, turnuvada A Grubu'nda İskoçya, Macaristan ve İsviçre ile mücadele edecek.

YORUM YAZ