Al Nassr'ın yeni teknik direktörü Stefano Pioli oldu

Jose Mourinho öncesinde ismi Fenerbahçe ile de anılan Milan'ın eski teknik direktörü Stefano Pioli, Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın başına geçti.

Al Nassr'ın yeni teknik direktörü Stefano Pioli oldu

Stefano Pioli'nin yeni adresi resmen açıklandı. Milan'da geçirdiği 5 yıllık başarılı dönemin ardından görevinden ayrılan İtalyan teknik adam, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın başına geçti.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo'nun da formasını giydiği Al Nassr, sezona istediği başlangıcı yapamamış ve ligdeki ilk 3 maçının sadece birini kazanabilmişti. Bu tablo sonrası Portekizli teknik adam Luis Castro ile yollarını ayıran Al Nassr, Stefano Pioli'nin göreve getirildiğini açıkladı.

Lazio, Inter, Fiorentina gibi önemli ekipleri çalıştırdıktan sonra 2019'da Milan'ın başına geçen Pioli, 2021-22 yılında takımını Serie A'da şampiyonluğa taşırken sezonun en iyi teknik direktörü de seçilmeyi başarmıştı. 58 yaşındaki çalıştırıcı, 2022-23 sezonunda da Milan'ı Şampiyonlar Ligi'nde yarı final aşamasına kadar götürmüştü.

Al Nassrın yeni teknik direktörü Stefano Pioli oldu

Jose Mourinho öncesinde Fenerbahçe'nin de hoca adayları arasında ismi geçen Stefano Pioli, yeni takımı Al Nassr ile 3 yıllık bir anlaşma imzaladı.

Haberin Devamı

 

Al Nassrın yeni teknik direktörü Stefano Pioli oldu

YORUM YAZ