Abdullah Avcı'ya mesaj: Oyunun güzelleşme emareleri...

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Trabzonspor, play-off turu ilk maçında deplasmanda St. Gallen ile 0-0 berabere kaldı. Rapid Wien maçından sonra eleştirilen Abdullah Avcı için sürpriz bir yorum geldi. İşte detaylar...

Abdullah Avcı'ya mesaj: Oyunun güzelleşme emareleri...

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Trabzonspor, play-off turu ilk maçında deplasmanda St. Gallen ile karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Bordo-mavililer deplasmanda 0-0'lık beraberlikle dönmeyi başardı. Trabzonspor, rakibini 29 Ağustos'ta sahasında konuk edecek. Deplasmanda oynanan golsüz mücadeleyi Fanatik yazarları sizleri için değerlendirdi.

Abdullah Avcı iddialı konuştu: Çok büyük adımlar atacağız

OLCAY ÇAKIR | HASRET KALINAN HÜCUM PLANI

Eldeki oyuncularla da doğru oyun üretilebiliyormuş. Transferler, departmanlarınca yapılırken, oyunun üretici departmanları doğru oyunu üretmekten, piyasaya sunmaktan asla vazgeçmeyeceklerdi. Çatışmayı da çıkaran, hoca-taraftarmedya gerilimini artıran şey tam da bu olmuştu Trabzonspor’da. Taraftarlara eldekilerle güzel oyun, savaşçı oyun, mücadeleci oyun üretmek için kabul edilebilir mazeret değildi eksik transferler... Sorunu, rakip ceza sahasına giremeden, pozitif oyun üretemeden, rakip kaleye şut atıp, kaçıramayacak haldeyken golcü ve 10 numara istemek güven duygusunu zedeliyordu. Dün oyunun güzelleşme emareleri gösterdiği, hızın 0.50 seviyesinden 1.00 seviyelerine yükselişi; eminim izleyen herkesi memnun etmiştir.

Haberin Devamı

Turu geçer...

Abdullah Avcı şunu dedirtmemeliydi bence: “Haftalardır taraftarların adeta isyana varan tepkilerinin Enis’i, Mendy’yi ve Orsiç’i bu dizilişte karşımıza çıkardı.” Güzel bir ilk yarı, hasret kalınan hücum zenginliği, pozisyonlar, kaçan goller, Lawrence’in kurtarışları... Dün gece sahada uzunca süredir özlenen organize bir iyilik söz konusuydu özetle. Trabzonspor bu turu Trabzon’da geçer, gruplara kalır bundan sonra. Evet, şimdi eksikleri konuşmak için ortam daha uygun hocam!

Abdullah Avcıya mesaj: Oyunun güzelleşme emareleri...

TUNÇ KAYACI | TALİHSİZLİK OLMAZSA TURU GEÇER

Trabzonspor özelinde değil bu görüşüm. Şöyle Avrupa kupasında oynadığımız maçlara bakıyorum futbolda. 2. sınıf rakiplere karşı doğru dürüst savunma bile yapamıyoruz. Oynattığı futbol, taraftar tarafından çok eleştirilen Abdullah Avcı, İsviçre’de sahaya sürdüğü 11’e bakarsak gerçekçiydi. Orta alanı Okay ve Mendy ile güçlü tutan Avcı, Balkan ağırlıklı isimleri tercih etmişti. İlk yarıya baktığımızda zaman zaman hücumlar yedik ama oyunun kontrolünü tutan ve rakip kalede etkili olduğumuz anlar oldu ancak final toplarında yeterli değildik. İkinci yarısı ilk yarıya oranla baskımızı artırırken öne geçecek gol pozisyonları yakaladık. İkinci yarısı ilk yarıya oranla baskımızı artırırken öne geçecek gol pozisyonları yakaladık.

Haberin Devamı

Gücünü kabul ettirdi

90 dakikayı özetlersek Avrupa kupasında bu sezonki oynadığı maçlara bakarsak dün gece İsviçre’de etkili rakibine gücünü kabul ettiren bir Trabzonspor izledik. Özellikle Saviç-Denswill tandemini oturttuktan sonra Mendy gerçek yerinde performansıyla çok etkili oldu. Eksik olan neydi derseniz takım savunmasında iyi ama takım hücumunda aynı kalitede değildik. Bir talihsizlik olmazsa Trabzonspor, St.Gallen karşısında evinde kazanacağını ve turu geçeceğine inanıyorum.

Abdullah Avcıya mesaj: Oyunun güzelleşme emareleri...

YORUM YAZ