Abdülkerim Bardakcı'dan Ronaldo sözleri ve şort itirafı: Samet'e sordum...

A Milli Futbol Takımımız'ın Gürcistan'ı 3-1 mağlup ettiği maçta Samet Akaydin'in şortunda 14 numara yazıyordu. Karşılaşmad 14 numarayı ise Abdülkerim Bardakcı giymişti. Bu konuya açıklık getiren Abdülkerim Bardakcı, Portekiz karşılaşması öncesi Cristiano Ronaldo hakkında da konuştu. İşte detaylar...

Abdülkerim Bardakcı'dan Ronaldo sözleri ve şort itirafı: Samet'e sordum...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız ilk maçında Gürcistan ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-1 kazanan kırmızı-beyazlılara galibiyeti getiren golleri Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu attı.

Haberin Devamı

Mücadelenin ardından takımın en önemli isimlerinden Abdülkerim Bardakcı bugün basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

ŞORT OLAYINA AÇIKLIK GETİRDİ

Abdülkerim Bardakcı, Gürcistan karşısına 14 numaralı formayla çıktı, ancak dikkatli futbolseverlerin gözünden kaçmayan bir detay ortaya çıktı. Abdülkerim'in savunmadaki partneri Samet Akaydin'in şortu da 14 numaraydı. Bu konu yıldız oyuncuya soruldu.

Abdülkerim Bardakcı: Turnuvada kimseden çekincemiz yok

Andülkerim Bardakcı şort olayıyla ilgili olarak şunları söyledi; "Maçtan sonra sosyal medyada gördüm Samet'in şortunu. Shop yaptılar zannettim. Sonra kendisine sordum ve yanlış şortu giydiğini söyledi."

RONALDO SÖZLERİ

A Milli Futbol Takımımız, gruptaki bir sonraki maçını Portekiz ile oynayacak. Abdülkerim'e bu maç da soruldu. Yıldız oyuncu özellikle Cristiano Ronaldo hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı:

Haberin Devamı

"Cristiano Ronaldo, benim için dünyadaki en büyük futbolcu. Ona karşı oynamak benim için de çok farklı bir duygu olacak."

"MEHTER MARŞI DİNLİYORUM"

"Milli takıma geldiğimde maçlardan önce genelde Mehter Marşı dinliyorum. Savaşa gidiyormuş gibi hissettiriyor bana.

Abdülkerim Bardakcıdan Ronaldo sözleri ve şort itirafı: Samete sordum...

Biliyorsunuz ki milli takımdayken taraftarlar hep karşı takımdaki oyuncuları eleştirme peşinde oluyor ama dün bunu biraz aştığımızı düşünüyorum. İnşallah böyle devam ederler."

Abdülkerim Bardakcıdan Ronaldo sözleri ve şort itirafı: Samete sordum...

YORUM YAZ