A Milli Takımımızda Montella'nın zor kararı! Kalede belirsizlik sürüyor...

A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montella'yı yaşanan gelişmeler sonucunda zorlu bir karar bekliyor. Deneyimli teknik adam, Çekya karşısında kalede görev vereceği ismi belirlemeye çalışıyor.

A Milli Takımımızda Montella'nın zor kararı! Kalede belirsizlik sürüyor...

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 F Grubu'ndaki son maçında Çekya ile karşı karşıya gelecek. Portekiz maçındaki kadro tercihi eleştirilere neden olan Milli Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, özellikle kalede zorlu bir karara hazırlanıyor.

Haberin Devamı
A Milli Futbol Takımımızdan Çekya maçı öncesi keyifli idman

BUGÜN BASIN ÖNÜNDE

A Milli Takımımız, Çekya karşılaşmasının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik direktör Vincenzo Montella yönetimindeki çalışmanın taktik ağırlıklı geçtiği bildirildi. Ay-Yıldızlılar, Çekler’le gruptaki son karşılaşmasını yarın saat 22.00’de Hamburg’daki Volksparkstadion’da oynayacak. Maç öncesi bu akşam 19.00’de Montella ve bir oyuncumuzun katılacağı basın toplantısı gerçekleşecek.

A Milli Takımımızda Montellanın zor kararı Kalede belirsizlik sürüyor...

KALEDE YİNE BELİRSİZLİK

Portekiz karşısında beklentilerin çok altında kalan A Milli Takımımız’da kaleye, Mert Günok’un maç sabahı yaşadığı sakatlık sebebiyle Altay Bayındır geçmişti. Altay, farklı mağlubiyet ve Samet Akaydin’la ikinci yediğimiz golde yaşadığı şanssızlık sonrası bir hayli üzülmüştü. Teknik direktör Vincenzo Montella’nın, Altay’ın moralinin bozuk olması ve Mert’in önceki günkü idmana da çıkamaması sonrası, Uğurcan Çakır’ı, Çekya karşısında oynatmayı düşündüğü bildirildi.

Haberin Devamı

A Milli Takımımızda Montellanın zor kararı Kalede belirsizlik sürüyor...

DOĞAN ÇIKTI, MUHAMMED GELDİ

Bu arada önceki günkü çalışma sırasında sakatlanan bir başka kalecimiz Doğan Alemdar’ın sol diz ön çapraz bağlarında kopma tespit edildi ve kamptan ayrıldı. Yerine ise Başakşehir’den Muhammed Şengezer kampa çağrıldı.

İRFAN CAN HAZIRLANIYOR

Yaşadığı sakatlığın etkilerini atlatmaya çalışan ve Vincenzo Montella’nın en azından Çekya maçında oynatmak istediği İrfan Can Kahveci, takımla birlikte çalışmalara başladı. İrfan Can, hazırlıklarını hem bireysel hem de takımla birlikte sürdürüyor. Milli yıldızın, yarınki mücadelede süre alması planlanıyor.

 

A Milli Takımımızda Montellanın zor kararı Kalede belirsizlik sürüyor...

YORUM YAZ