A Milli Takım'da sakatlık şoku! Oyuna devam edemedi

A Milli Takımımızda sakatlanan Orkun Kökçü, sakatlığı sebebiyle oyundan çıkmak zorunda kaldı. Orkun'un yerine 83. dakikada İrfan Can Kahveci oyuna dahil oldu.

A Milli Takım'da sakatlık şoku! Oyuna devam edemedi

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya geliyor. A Milli Takımımız, Avusturya'yı 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı ve Hollanda'nın rakibi oldu. 

Haberin Devamı

Merih'ten 2 gol!

A Milli Takımımız'da kullanılan korner atışında Avusturya savunmasından seken topa altıpas içerisinde vuruşunu yapan Merih Demiral ağları havalandırdı ve Milli Takımımızı 1-0 öne geçirdi.

Avusturya ağlarına iki gol gönderen Merih Demiral, Lilian Thuram'dan (vs Hırvatistan; 1998 Dünya Kupası) bu yana büyük turnuvalarda bir eleme maçında iki gol atan ilk savunma oyuncusu olarak tarihe geçti.

Ardından Merih Demiral yeniden sahneye çıktı ve Nihat Kahveci'den (vs Çekya; EURO 2008) bu yana Türkiye formasıyla bir Avrupa Şampiyonası maçında iki gol atan ilk oyuncu olarak tarihe geçti. 

A Milli Takımda sakatlık şoku Oyuna devam edemedi

Orkun devam edemedi

A Milli Takımımızda sakatlanan Orkun Kökçü yerine 83. dakikada İrfan Can Kahveci oyuna dahil oldu. İrfan Can Kahveci, EURO 2024'te ilk kez A Milli Takım formasıyla resmi müsabakaya çıkmış oldu. 

 

YORUM YAZ