A Milli Takım'da Ozan Kabak'tan sakatlık açıklaması! 'Hazmetmesi zor bir durum…'

A Milli Futbol Takımı'nın İtalya ile oynadığı hazırlık maçında sakatlık geçiren Ozan Kabak, sosyal medyadan sakatlığı hakkında bir açıklama paylaştı.

A Milli Takım'da Ozan Kabak'tan sakatlık açıklaması! 'Hazmetmesi zor bir durum…'

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 öncesi hazırlık maçında İtalya ile karşı karşıya geldiği müsabakada Ozan Kabak sakatlık geçirip oyuna devam edememişti.  Sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edilen milli futbolcu, sosyal medyadan bir açıklama paylaştı.

Haberin Devamı

Ozan Kabak şu ifadeleri kullandı:

"Hazmetmesi zor bir durum… Sakatlığım nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalacağım ve turnuvayı kaçıracağım. Değişmeyen şey sevdiğim işi yeniden yapabilmek için duyduğum büyük istek. Her zamankinden daha hırslıyım. Bir an önce sahalara dönmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bu süreçte bana destek olan herkese çok teşekkür ederim. Kalbim takım arkadaşlarımla birlikte."

KADRODAN ÇIKARILDI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ozan Kabak'ın sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiğini ve 24 yaşındaki defans oyuncusunun EURO 2024 geniş kadrosundan çıkarıldığını açıklamıştı.

Yapılan açıklama şu şekilde;

"Dün akşam oynanan İtalya – Türkiye özel maçı esnasında yaşadığı sakatlığın ardından sedyeyle oyundan çıkan, daha sonra da hastaneye götürülen millî futbolcumuz Ozan Kabak’ın muayene ve tetkikleri tamamlandı. Yapılan kontroller sonucunda, Ozan’ın sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildi ve 24 yaşındaki defans oyuncumuz, sakatlığının ciddiyeti sebebiyle A Millî Takımımızın EURO 2024 geniş kadrosundan çıkarıldı. Yaşamış olduğu talihsiz sakatlık nedeniyle Ozan Kabak’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede ve sağlıklı bir şekilde sahalara yeniden dönmesini diliyoruz."

Haberin Devamı

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Almanya Bundesliga ekibi Hoffenheim ile 30 maça çıkan Ozan Kabak, 4 gol, 1 asistlik perfomans sergiledi.

 

 

YORUM YAZ