A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Stefan Kuntz'un yeni adresi şaşırttı! Resmen açıklandı

A Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğünden ayrıldıktan sonra 8 aydır boşta olan Stefan Kuntz'un yeni adresi belli oldu. Alman teknik direktörün çalıştıracağı takım resmen açıklandı.

A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Stefan Kuntz'un yeni adresi şaşırttı! Resmen açıklandı

Eylül 2021'de Türkiye A Milli Takım'ın başına geçen Alman teknik adam Stefan Kuntz, 20 Eylül 2023'de görevinden ayrılmıştı. 61 yaşındaki teknik adamın yeni adresi belli oldu.

Haberin Devamı

A MİLLİ TAKIM İLE 20 MAÇ

A Milli Futbol Takımımız, Stefan Kuntz yönetiminde dördü dostluk maçı olmak üzere 20 maça çıktı. A Milli Takımımız bu maçlarda 12 galibiyet, beş mağlubiyet ve üç beraberlik aldı. 12 Eylül 2023'te oynanan dostluk karşılaşmasında Japonya karşısında alınan 4-2'lik yenilginin ardından Stefan Kuntz ile yollar ayrıldı.

A Milli Futbol Takımının eski teknik direktörü Stefan Kuntzun yeni adresi şaşırttı Resmen açıklandı

RESMEN AÇIKLANDI

Hamburg resmi sitesinden yaptığı açıklamada Jonas Boldt'un sözleşmesini feshettiğini ve takımın sportif direktörlüğüne Stefan Kuntz'un getirildiğini açıkladı.

İşte Hamburg'un o açıklaması:

"Üst üste altıncı kez Bundesliga'ya yükselme şansımızı kaybetmemizin ardından Jonas Boldt ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Stefan Kuntz futboldan geliyor, yönetim tecrübesine sahip ve burada oluşturulan ve odaklanmış bir şekilde geliştirilmesi gereken yapıları ve sorumlulukları kaldırabilecek birisi. Kendisine hoş geldin diyoruz."

YORUM YAZ