4 Maça da İlk Yarı 2.5 Üst Oynadı, 129 Bin 339 TL Kazandı!

Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi, pazar bülteninden 4 maç içeren bir kupon oluşturdu. 4 maça da “İlk Yarı 2.5 Üst” oynayan üye ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.

4 Maça da İlk Yarı 2.5 Üst Oynadı, 129 Bin 339 TL Kazandı!

Siz de hemen Misli’ye üye olarak maçlara “Şampiyon Oran” farkı ile daha yüksek oranlarla oynayabilir, canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine 100 TL kazanma şansı da sunuyor.

Haberin Devamı

İlk yarının son dakikasında gelen golle kupon geldi

Misli üyesi, İngiltere Premier Ligi’nde oynanan Brighton – Nottingham Forest karşılaşmasına İlk Yarı 2.5 Üst şeklinde bir tahminde bulundu. Hızlı başlayan karşılaşmada, 13. dakikada Chris Wood’un penaltı golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının bitmesine yakın Brighton’dan cevap geldi. Karşılaşmanın 42.dakikasında Jack Hinshelwood, Jan Paul van Hecke ceza sahasına kestiği topu kafa vuruşuyla ağlara gönderdi. Kuponun gelmesi için kısa süre içinde iki takımdan birinin bir gol daha atması gerekiyordu. Beklenen gol karşılaşmanın 45.dakikasında Danny Welbeck’in attığı golle geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 Brighton üstünlüğüyle sonuçlanırken, Misli üyesinin İlk Yarı 2.5 Üst tahmini de tutmuş oldu. Misli üyesi, kuponundaki en yüksek oran olan 5.58’lik oran yakaladı.

Bayer Leverkusen tek başına kuponu getirdi

Haberin Devamı

Misli üyesi, Almanya Bundesliga’da oynanan Bayer Leverkusen – Wolfsburg karşılaşmasına İlk Yarı 2.5 Üst tahmininde bulundu. Oldukça hızlı başlayan karşılaşmanın 5. dakikasında Nordi Mukiele, Mohamed Amoura’dan gelen topu engellemek isterken topu kendi kalesine atarak Wolfsburg’un karşılaşmada 1-0 öne geçmesini sağladı. İlk golden sadece 10 dakika sonra Florian Wirtz ayağına gelen fırsatı değerlendirmeyi başardı ve karşılaşmada skoru eşitleyen golü attı. 32.dakikaya girerken Alexandro Grimaldo’nun kullandığı köşe vuruşunda Jonathan Tah topla buluştu ve kafa vuruşuyla Leverkusen’i öne geçiren golü attı. Karşılaşmada 2-1 öne geçen Bayer Leverkusen rahat nefes almadan 37.dakikada Sebastiaan Bornauw’un golüyle skor yeniden eşitlendi. İlk yarının sonunda Mattias Svanberg’in golüyle ilk yarıyı önde kapatan taraf Wolfsburg oldu.

32.dakikada Jonathan Tah’ın golüyle Misli üyesinin İlk Yarı 2.5 Üst tahmini de tutmuş oldu. Misli üyesi böylelikle 3.77’lik oran yakaladı. Bunun yanında Spartak Moskova – Dinamo Moskova ve Celtic – Falkirk karşılaşmalarına oynayan Misli üyesi 4.60 ve 3.15 oran bildi.

4 farklı maça İlk Yarı 2.5 Üst tahmininde bulunan Misli üyesi, 304.82’lik oran tutturarak 129 bin 339 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakalayabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

4 Maça da İlk Yarı 2.5 Üst Oynadı, 129 Bin 339 TL Kazandı

YORUM YAZ