1,5 yıldır top görmeyen eski Beşiktaşlı Dele Alli için flaş transfer iddiası! Rota Fransa mı?

Kariyerinde Tottenham, Everton gibi takımlarda forma giyen, bir dönemin yıldızlarından biri olan Dele Alli, 2022-23 sezonunda Beşiktaş'ta da forma giymiş ancak bekleneni verememişti. Everton ile sözleşmesi sona erdikten sonra herhangi bir takımla anlaşamayan ve neredeyse 1,5 yıldır topa dokunmayan Dele Alli için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İngiltere ile 2026 Dünya Kupası'na gitmek isteyen Dele Alli Fransa yolcusu mu? işte detaylar.

1,5 yıldır top görmeyen eski Beşiktaşlı Dele Alli için flaş transfer iddiası! Rota Fransa mı?

547 gündür futbol oynamayan Dele Alli Fransa yolcusu mu? Bir dönemin yıldız adaylarından biri olan Dele Alli'nin kariyeri beklenen gibi olmamıştı. Beşiktaş'ta da 1 sezon forma giyen Dele Alli özellikle psikolojik sorunlarıyla boğuşmuştu.

Haberin Devamı

HAYAT HİKAYESİ AĞLATMIŞTI

Katıldığı bir televizyon programında altı yaşında cinsel istismara uğradığını ve sekiz yaşında uyuşturucu sattığını da itiraf den Alli, psikolojik tedavi görüyordu. Ayrıca uzun süredir devam eden kasık sakatlığı nedeniyle de zor günler yaşayan Alli 1,5 yıldır futbol oynamıyor. 

1,5 yıldır top görmeyen eski Beşiktaşlı Dele Alli için flaş transfer iddiası Rota Fransa mı

GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Everton'la sözleşmesi sona eren Dele Alli için dikkat çeken bir transfer iddiası ortaya atıldı. Daily Mail'da yer alan habere göre; Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille, bonservisi elinde bulunan 28 yaşındaki futbolcu Dele Alli ile ilgileniyor.

Lille'in Dele Alli'ye bir şans verebileceği aktarılırken, Dele Alli ile şu an sadece ilgilenildiği ve transfer durumunun belirsiz olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

1,5 YILDIR MAÇA ÇIKMIYOR

2022-2023 sezonunda Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Dele Alli, o sezonun mart ayında sakatlık geçirmiş ve ameliyat olmuştu. O tarihten bu yana yaklaşık 1.5 yıldır resmi bir maça çıkmıyor.

YORUM YAZ