MENÜ

Fransa'da yıldız avı: Nabil Dirar

Yöneticiler Ali Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve Önder Fırat soluğu Fransa’da aldı. 3 yönetici, Nabil Dirar transferini bitirmek için Monaco ile görüşüyor. Faslı yıldızla ise anlaşma sağlandı.

Fransa'da yıldız avı: Nabil Dirar

Fenerbahçe, Aykut Kocaman’ın talebi doğrultusunda Nabil Dirar’ı gündemine almıştı. Sağ çizgide hem hücum hem de savunma hattında görev yapabilen Dirar’ın transferini bitirmek için harekete geçildi.

Yöneticiler Ali Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve Önder Fırat, soluğu Fransa’da aldı. 3 yönetici, Faslı yıldızın kulübü Monaco ile pazarlıklara başladı. Fenerbahçe tarafı masaya 3 milyon Euro’luk (12 milyon TL) bir teklif koydu. Fransız ekibi ise kapıyı 5 milyon Euro’dan (20 milyon TL) açtı. monaco indirime hazır İki taraf arasındaki pazarlıklar devam ediyor.

Fenerbahçe, daha önce Nabil Dirar ile prensip anlaşmasına varmıştı. Oyuncunun da Sarı-Lacivertliler’e gelmek istemesi, en büyük avantaj. Yeni sezonda yapılanmaya gidecek olan Monaco’nun, 31 yaşındaki oyuncuyu göndermeye sıcak baktığı için fiyatta indirim yapmaya hazır olduğu kaydedildi.

Kısa süre içerisinde Nabil Dirar transferinin mutlu sonla noktalanması bekleniyor.

Yusuf Dursun


Simon Kjaer bilmecesi

Haberin Devamı
YORUM YAZ