MENÜ

Forvet transferinde son durum

Başkan Fikret Orman’ın, “Açık konuşmak gerekirse Gomez’e alternatif olarak çalıştığımız isimler” sözlerinin ardından gözler transfer komitesinin başına getirilen Umut Güner’e çevrilmişti.

Forvet transferinde son durum

Güner’in İtalya seferi dün başladı. İlk hedef Juventus’taki geleceği belirsiz olan Mandzukic. Hırvat forvet için ilk temas bugün kurulacak. Kartal’ın hedefi opsiyonlu kiralama.

Eto’o 10 güne netleşiyor

Süper Lig’de attığı 20 golle sezona damgasını vuran Eto’o’nun adı da Beşiktaş’la anılmaya devam ediyor. Kamerunlu süperstarın yenilenen Antalyaspor yönetimiyle 16 Temmuz’daki dev organizasyondan sonra masaya oturacağı belirlendi. Geleceği konusunda kararı bu toplantıda verecek olan Eto’o’nun da Türkiye’de kalmaya, Beşiktaş’ta oynamaya sıcak baktığı kulislerde konuşuluyor.

Son durak Balotelli

Listedeki isimler arasında en flaşlarından biri kuşkusuz ki Mario Balotelli. Umut Güner, İtalya seferinde bu oyuncu için de temaslarda bulunacak. Teknik direktör Şenol Güneş’in pek de ısrarcı olmadığı Balotelli için bilgi alacak olan Kartal’da, bu transferin gerçekleşmesi son ihtimal olarak görülüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ