F1 Takımı Mercedes-AMG PETRONAS’a yeni sponsor

Formula 1 Takımı Mercedes-AMG PETRONAS ile Signify yeni bir iş birliğine imza attı.

F1 Takımı Mercedes-AMG PETRONAS’a yeni sponsor

Signify ve Formula 1 tarihinin en iyi takımlarından biri olan Mercedes-AMG PETRONAS, teknolojiye olan ortak tutkuları ve mümkün olanın sınırlarını zorlama arzusu ile hareket ediyor. Yapılan iş birliği kapsamında Signify'ın aydınlatma alanındaki yenilikleri, Mercedes-AMG PETRONAS'ın performansını artıracak ve dünyanın en sürdürülebilir profesyonel spor takımlarından biri olma vizyonunu destekleyecek. Bu iş birliği, teknoloji ve sürdürülebilirliğin kesişiminde, spor dünyasında devrim yaratacak yeni bir başarı hikayesinin temellerini atıyor.

Hem pistte hem de pist dışında liderlik etmeye kararlı bir ekip olan F1 takımı Mercedes-AMG PETRONAS ile partnerlik anlaşması yapmaktan gurur duyduklarını belirten Signify CEO’su Eric Rondolat, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Sektörlerimiz içinde ve ötesinde ilerleme sağlamak için sorumlu inovasyon tutkusunu paylaşıyoruz. Sorumlu davranma konusundaki ortak kararlılığımız, insanların ve gezegenin yararına olacak şekilde performansı yükselten dönüştürücü ve ezber bozan yeni teknolojiler geliştirmemizi sağlayacaktır. Takımın performansını artırabilecek insan merkezli aydınlatma yenilikleri sağlayarak Mercedes-AMG PETRONAS F1'in kazanma hedefini destekleme fırsatına sahip olduğumuz için heyecanlıyız. Dünyanın en güçlü markalarından biriyle iş birliği yapmaktan ve hem pistte hem de evde yarışları izleyip oyun oynayan F1 tutkunlarına unutulmaz yarış deneyimleri sunmaktan onur duyuyoruz. Daha şimdiden pek çok iş birliğimiz hayata geçti. Bu ortaklığın büyümesini görmek için sabırsızlanıyorum.”

Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Takımı ile yaptıkları iş birliğini duyurmaktan büyük heyecan duyduklarını ifade eden Signify Profesyonel Kanal Türkiye & Kafkasya & Orta Asya Genel Müdürü Saner Kırık şu açıklamalarda bulundu: “Sürdürülebilirlik çabalarımıza yeni bir boyut katmak adına gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, teknolojik yenilik ve sürdürülebilirlik tutkumuz üzerine inşa edildi. Bu ortaklık çerçevesinde, enerji verimliliği ve düşük karbon emisyonu sağlayan Philips Solar aydınlatma çözümlerimiz, Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Takımı’nın tesislerinde kullanılıyor ve böylece takımın operasyonlarının çevresel etkisini minimize etmesine katkı sağlıyor. Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Takımı'nın karbon ayak izini azaltma hedefiyle tam uyum içinde, bu iş birliğiyle yüksek performansı ve çevresel sürdürülebilirliği bir araya getiren bir yaklaşımı benimsiyoruz. Formula 1 dünyasında, yüksek hız ve performansın yanı sıra inovasyon ve sürdürülebilirlik açısından da öncü bir rol oynamaktan gurur duyuyoruz. İş birliğimizin, sporun geleceği için de yeni bir standart belirleyeceğine inanıyoruz.”

Mercedes-AMG PETRONAS F1 ile ortaklıklarının, 2040 İklim Geçiş Planları kapsamında karbonsuz bir geleceğe doğru attıkları adımları da güçlendirdiğini vurgulayan Saner Kırık, sözlerini şöyle sürdürdü: “Signify olarak, 2040 yılına kadar net sıfır hedefimize ulaşmayı taahhüt ediyoruz ve 2019'dan bu yana değer zincirimizdeki sera gazı emisyonlarını %50 oranında azaltmayı başardık. Mercedes-AMG PETRONAS F1 iş birliğimiz, bu hedefe ulaşmak için önemli bir mihenk taşı... Takımın İklim Geçiş Planı'na katkıda bulunarak, performanstan ödün vermeden sürdürülebilir inovasyonlar gerçekleştirme taahhüdümüzü pekiştiriyoruz. Sürdürülebilirliğin sadece bir hedef değil, aynı zamanda bir yolculuk olduğunu unutmamamız gerekiyor. Philips Solar ürünleri ve Mercedes-AMG PETRONAS F1 iş birliği gibi yeniliklerle, daha parlak ve sürdürülebilir bir geleceğe doğru ilerliyoruz. Sürdürülebilirliğe olan bağlılığımız, bu gibi yenilikçi iş birlikleriyle her geçen gün daha da güçleniyor.”

Signify gibi dünya lideri bir işletmeyi daha iş ortağı ekosistemlerine eklemekten duydukları memnuniyeti dile getiren Mercedes-AMG PETRONAS F1 Takımı Başkanı ve CEO'su Toto Wolff ise şunları söyledi: “Yaptığımız her işin merkezinde inovasyon ve performans yer alıyor. Ayrıca daha geniş sosyal sorumluluklarımızın da bilincindeyiz ve bu nedenle sürdürülebilirliği her eylemimize dahil ediyoruz. Signify ile iş birliği yapmak, bu iki alanda da daha fazla ilerleme kaydetmemize yardımcı olacak heyecan verici bir adım. Signify’ın dünya lideri aydınlatma teknolojileri halihazırda birçok gece yarışına güç veriyor ve iklim eylemi konusundaki öncülükleri ilham verici. Bu alanda sinerji yaratmak için birlikte çalışmayı ve dünyanın en sürdürülebilir spor takımlarından biri olma hedefimize destek vermelerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Ayrıca sağlığın performansla yakından bağlantılı olduğuna inanıyoruz. Signify'ın aydınlatma teknolojisi ve inovasyonu, ekip üyelerimiz için en uygun koşulları sağlayacak ve biz de bu fırsatları nasıl daha da optimize edebileceğimizi keşfedecek olmaktan heyecan duyuyoruz.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ