MENÜ

Fikret Orman: Yere sağlam basacağız

Başkan Orman, derbi zaferi sonrası Beşiktaşlı futbolcularla bir araya geldi, rehavet uyarısında bulundu. Orman, “Ligdeki maçta sadece bir galibiyet kazandık. Bunu fazla abartmaya gerek yok. Yine şampiyon olmak için ayaklarımız yere sağlam basmalı” dedi.

Fikret Orman: Yere sağlam basacağız

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Türkiye Kupası’nda yarın oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesinde oyuncularıyla biraraya geldi. Nevzat Demir Tesisleri’nde dün yapılan antrenman öncesinde yıldızları motive etmek için düğmeye basan Orman, “Ligdeki maçta sadece bir galibiyet kazandık. Bunu fazla abartmaya gerek yok. Ne şampiyon olduk ne de kupa kazandık. Sadece şampiyonluk yarışında rakibimizin önüne geçip avantaj yakaladık. Kritik bir dönemden geçiyoruz. Yine şampiyon olmak için ayaklarımız yere sağlam basmalı” ifadelerini kullandı.

‘Şimdi sıra kupada’

Orman, Vodafone Park’ta oynayacakları kupa maçı için ise, “Ligdeki maçta gücünüzü ve kalitenizi gösterdiniz. Şimdi sıra kupada. Taraftarımızın da desteğiyle birlikte yine galibip geleceğinize inanıyorum. Yönetim kurulu olarak hocamız Şenol Güneş ve size olan inancımız tam” sözlerini sarf etti ve yıldızlara moral aşıladı.

Orhan Yıldırım

Beşiktaş-Fenerbahçe (kupa yarı finali) maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Haberin Devamı
YORUM YAZ