MENÜ

Fikret Orman, transfer için Brezilya'da

Başkan Fikret Orman sürpriz bir şekilde Brezilya’ya gitti... En az 2 hafta burada kalacak olan ve seyehat öncesi FANATİK’e konuşan Beşiktaş’ın patronu, “Kulüplerin yapısına bakıp genel bir inceleme yapacağım. Genç yetenekleri de mercek altına alacağım” dedi.

Fikret Orman, transfer için Brezilya'da

Beşiktaş 3 günde 1 maça çıkıyor ancak Başkan Fikret Orman da boş durmuyor... En az futbolcular kadar yorulan ve yoğun bir tempoda çalışan Orman, sürpriz bir şekilde Brezilya’ya gitti. Altyapıdan sorumlu yönetici Metin Albayrak ile birlikte samba diyarına giden Siyah-Beyazlı kulübün patronu, seyahatinin detaylarını FANATİK’e anlattı.

En az 2 hafta Brezilya’da kalmayı düşündüğünü belirten Başkan, “Buradaki kulüplerin yapısını yerinde inceleyeceğim. Bu esnada pek çok maçı canlı olarak takip edeceğiz. Öyle belli bir futbolcu ya da futbolcular için gitmiyoruz. Genel bir inceleme yapıp, bizzat yeteneklere bakacağım” dedi.

‘Yetenekler Brezilya’da’

Kulübün transfer politikasının artık değişmeye başladığını belirten Orman, “Artık 10 oyuncu gönder, 15 tane al devri kapandı. 1-2 belki 3 tane ama üst düzey takviyelerde bulunuacağız” ifadesini kullandı. Bunlara ek olarak genç oyuncu transferinin önemine vurgu yapan Başkan, “Genç oyuncunun ana yurdu Brezilya. İnanılmaz yetenekler çıkıyor. Bu durum yıllardır böyle. Kaliteli ve doğru genç futbolcu alabilmek, kulübün mali yapısı için de oldukça önemli. Transferde artık inanılmaz paralar konuşuluyor” diye konuştu.

‘Her şampiyonluk zor’

Lig yarışıyla ilgili de konuşan Siyah-Beyazlılar’ın patronu, “İki sezon üst üste şampiyon olmak, gıpta edilecek bir durum. Bu sezon da şampiyon olacağız. Tabii ki her şampiyonluk bir öncekinden daha zor. Onu da biliyoruz. Tüm engelleri aşa aşa devam edeceğiz. Başta teknik heyet olmak üzere takıma güvenimiz tam. Şampiyonlar Ligi’nden gruptan çıkmak önceliğimiz. Bu esnada lig yarışında da zirvede olmak istiyoruz. Geniş ve önemli bir kadromuz var. Yoğun temponun altından kalkacaklardır” açıklamasında bulundu.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ