MENÜ

Fikret Orman: 'Mutlu son yine bizim olacak'

Fikret Orman, Kiev yenilgisi sonrasında Süper Lig’deki hedeflerine daha sıkı sarıldıklarını söyledi. Beşiktaş’ın 1 numarası, “Futbolculara da söyledim. Sadece kendi işimize bakacağız. Geçen sezon olduğu gibi engelleri tek tek aşarak mutlu sona ulaşacağız” dedi

Fikret Orman: 'Mutlu son yine bizim olacak'

Siyah-Beyazlılar’ın 1 numarası, Süper Lig’de bu akşam oynayacakları Bursaspor karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamada camiaya umut dağıttı. FANATİK’e konuşan Orman, Dinamo Kiev mağlubiyeti sonrasında tamamen Süper Lig’e odaklandıklarını söyledi.

'Tamamen lige konsantre olduk'

Başkan, “16 Şubat’a kadar Avrupa maçı yok. Tamamen lige konsantre olmuş durumdayız. Bursa maçında taraftarımız itici gücümüz olacak. Sabahın köründe takımı havalimanında bekleyip verdikleri destek, her şeyin üstünde, dünyada eşi benzeri yok. Tekrar teşekkür ediyorum. Ligde üst üste Bursa, Kasımpaşa ve Antep ile çok zorlu maçlara çıkacağız. Bu 3 maçtan alacağımız 9 puan bize lig yarışında büyük avantaj kazandırır. Futbolculara da söyledim. Sadece kendi işimize bakacağız. Geçen sezonda olduğu gibi engelleri tek tek aşarak mutlu sona ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

(ÖZET) Beşiktaş - Bursaspor maç sonucu: 2-1

‘Ocak ayında 3 yeni isim’

Transfer çalışmalarını bizzat yürüten Başkan Fikret Orman, Ocak ayında yapacakları takviyelerle ilgili de konuştu. Orman, “Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Ben de oyuncu izlemeye gidiyorum. İsimler çok. Herkes bizde oynamaya istekli. Ancak bunun olabilmesi için şartlarımızın kabul edilmesi gerekiyor. Savunma, orta alan ve hücum hattına 3 tane takviye yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ