MENÜ

Fikret Orman'dan Marcelo açıklaması: Satılması gerek

UEFA ile yaptığı ‘Finansal Fair-Play anlaşması’ çerçevesinde bonservisli oyuncu almak için kadrodan futbolcu satmak zorunda olan Beşiktaş’ta gözler Marcelo transferine çevrilmiş durumda.

Fikret Orman'dan Marcelo açıklaması: Satılması gerek

Defansın sigortalarından olan ve iyi bir sezon geçiren Brezilyalı oyuncuyu ısrarla isteyen Lyon’un, teklifini 8 milyon Euro’ya yükseltmesi, başkan Fikret Orman ve yönetimin yüzünü güldürdü.

Habertürk'e açıklamalar yapan Fikret Orman şunları söyledi:

Biz Marcelo’yu 1 milyon Euro bedelle satın almıştık, Lyon’un bize şimdi teklif ettiği ücret çok cazip. 8 milyon Euro iyi bir rakam, 8 milyon Euro iyi bir rakam. Benim düşüncem bu paraya Marcelo’nun satılması yönünde. Yönetim kurulu ile yapacağımız toplantıda bu konuyu konuşup karara bağlayacağız.

Beşiktaş'tan flaş karar! 22 milyon Euro'ya ikisi de gidebilir...

‘MARCELO GİTMEK İSTEMİYOR’

Kulübün elini rahatlatmak ve yeni transferler yapabilmek için Marcelo’nun satılması gerektiğini de belirten Orman şu ifadeleri kullandı:

Ben satılmasından yanayım ancak Marcelo kalmak istiyor. Çocuk da burada mutlu. Her şey yolunda gidiyor, Şampiyonlar Ligi oynayacak. Zaten Beşiktaş’a gelen, gitmek istemiyor. Bu konuyu kendisiyle bir kez daha görüşeceğiz. Tabii ki hocanın da tavrı önemli, hocamız da satışına soğuk bakıyor. Zorla da bir şey yapamayız.

22 Haziran Son dakika Beşiktaş transfer haberleri...

Haberin Devamı
YORUM YAZ