MENÜ

Fernandao, İstanbul'a ısınıyor

Transferin gözde ismi Fernandao, önceki akşam Saracoğlu'nda belki gol atamadı ama sergilediği futbolla tribünlerden geçer not aldı. 17 golle krallık yarışında zirvede yer alan Brezilyalı yıldızın yakın çevresine, “İstanbul'da oynamaya hazırım. Bursa'daki başarım, tesadüf değil. Aynısını büyüklerde de yaparım” dediği öğrenildi.

Fernandao, İstanbul'a ısınıyor

Fenerbahçe’nin transfer listesinin gündeminin en başında yer alan Fernandao’nun, Kadıköy’deki performansı merak ediliyordu. Çünkü yönetimin gelecek sezon Emenike’nin yerine Brezilyalı forveti düşündüğü, alınması halinde takıma sağlayacağı katkı Sarı-Lacivertli taraftarların son günlerde en çok konuştuğu konuydu. Fenerbahçe’nin listesinde olduğunu bilen ve bu maça ekstra bir motivasyonla hazırlanan Fernandao, kendisini izleyenlerin merakını gidermeyi başardı. 28 yaşındaki futbolcu gol atmayı başaramadı ama ortaya koyduğu performansla Sarı-Lacivertli savunmaya oldukça zor anlar yaşattı.

Taraftar onu istiyor

Hava toplarının tamamına yakınını çevresine servis eden Bursa’nın yıldızı, driplingleri, sırtı dönük futbolu, top saklaması ve mücadeleci yapısıyla Fenerbahçeli taraftarlardan tam not aldı. Bu sezon Emenike’den yalnızca 4 gollük katkı alabilen Fenerbahçe’de Süper Lig’de 17 kez fileleri havalandıran Fernandao’yla ilgili özellikle sosyal medyada çok olumlu yorumlar vardı.

Fernandao mest oldu

Taraftarlar, güçlü fiziğiyle hücumun her bölgesinde varlığını hissettiren Fernandao’nun, Fenerbahçe’nin aradığı forvet olduğu görüşünde birleşti. Brezilyalı’nın da, yakın çevresine, Kadıköy’deki atmosferden son derece etkilendiğini belirtip, “İstanbul’da oynamaya hazırım, Bursa’daki başarımın daha iyisini burada yaparım” dediği bildirildi.

Yönetim düğmeye basıyor

Taraftarlar kadar yönetim de Fernandao’nun Bursa maçındaki performansını beğendi. Yeşil-Beyazlı takımla sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Brezilyalı forvetin, yüzde 50 haklarının menacerinde olduğunun ortaya çıkması ve Bursa’nın bu durumda transferdeki söz hakkının azalması Sarı-Lacivertli idarecilerin iştahını kabarttı. Yönetimin, önümüzdeki günlerde bu transferle ilgili bilgi toplayıp harekete geçeceği belirtildi.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ