MENÜ

Feridun Tankut: Ortada ahlaksız bir olay var!

Karabükspor başkanı Feridun Tankut, teknik direktörleri Igor Tudor'un Galatasaray'la anlaşması konusunda çok sert ifadeler kullandı. Tankut, "Ortada ahlaksız bir olay var. Bu Türk futbolu için kara bir lekedir." dedi.

Feridun Tankut: Ortada ahlaksız bir olay var!



Karabükspor başkanı Feridun Tankut, Hırvat teknik adam Igor Tudor'un Galatasaray'la anlaşmasına çok sert çıktı. Tankut, Ntvspor'daki telefon bağlantısında ağır ifadeler kullanırken, "Gelişmeleri basından öğreniyoruz. Eğer bunlar doğruysa hem Tudor'a yakışmadı hem Galatasaray'a yakışmadı. Çok çirkin durumlarla karşı karşıyayız. Ortada ahlaksız bir olay var. Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçecektir." dedi.

"TFF'ye başvurumuzu yapacağız"

"Igor Tudor bizimle gitmek için bir görüşme yapmadı, o bizim anlaşmalı hocamız." diyen Tankut, "Bu sözlerim Galatasaray camiasının hepsini kapsamıyor ama gerçekten onlara yakışmadı. Bunu sadece Karabükspor'a karşı, Anadolu'ya yapılmış bir hareket değil, tüm kulüplerimize yapılmış bir hareket olarak görüyoruz.Türkiye Futbol Federasyonu'na konuyla ilgili başvurumuzu da yapacağız." şeklinde konuştu.

"Bu saatten sonra telefonum çalsa açmam"

"Karabükspor ihanete uğramıştır" diyen Tankut, "Ben bu sataten sonra telefona çıkmam. Galatasaray kulübünden beni arasalar hiçbir şekilde onlarla muhattap olmam." açıklamasını yaptı.


Galatasaray'ın yeni hocası Igor Tudor!



Riekerink: Kimse benimle konuşmadı

Haberin Devamı
YORUM YAZ