MENÜ

Fenerbahçe'yi Arap kulübü sandılar!

Fenerbahçe'nin istediği isimler arasında yer alan Lucas Lima ve Guarin için kulüplerin istediği astronomik rakamlar dikkat çekiyor.

Fenerbahçe'yi Arap kulübü sandılar!

Fenerbahçeliler’i şok edecek bir haber de Brezilya’dan geldi. Guarin ile birlikte adı anılan orta saha oyuncularından biri olan Lucas Lima için kulübü Santos’un başkanı Modesto Roma Junior açıklamalarda bulundu.

Junior, 24 yaşındaki futbolcunun çok yetenekli ve takım için değerli biri olduğunu söyleyerek, “Onu ancak 30 milyon Euro’ya (96 milyon TL) satarız” ifadelerini kullandı.

Santos Başkanı’nın yaptığı bu açıklamanın ardından Fenerbahçe Yönetimi, Lucas Lima transferini doğal olarak rafa kaldırdı. Yönetim, maliyeti daha düşük olan adaylara yönelecek.


Eren Derdiyok'a resmi teklif yapılacak!
Guarin’e yıllık 15.3 milyon TL!


Sarı-Lacivertliler kadroyu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken, transfer piyasasında ortaya atılan rakamlar “Yok artık” dedirtiyor. İtalyan basını, Fenerbahçe’nin Fredy Guarin’i kiralama konusunda İnter ile anlaştığını yazmıştı. Dün ortaya atılan bir iddia ise, “Fenerbahçe’yi Arap kulübü sandılar” dedirtecek cinstendi.

İddiaya göre Sarı-Lacivertliler, Kolombiyalı orta saha oyuncusunu ikna etmek için senelik 4.8 milyon Euro (15.3 milyon TL) teklif etti! Bu arada Guarin için Rus ekibi Zenit ile Çin takımı Guangzhou da İnter ve oyuncunun menaceriyle temasa geçti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ