MENÜ

Fenerbahçe'ye saldırıda şaşırtan detay

Fenerbahçe'nin, Rize deplasmanından dönüşte uğradığı silahlı saldırının soruşturmasıyla ilgili şaşırtan bir detay gözlerden kaçtı.

Fenerbahçe'ye saldırıda şaşırtan detay

Türkiye'yi sarsan saldırıyla ilgili her saat yeni bir gelişme yaşanırken, soruşturma ile ilgili çok çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Sarı-Lacivertli kafileye yönelik ateşli silahla yapılan saldırı sonrası emniyet güçlerinin, mağdur konumundaki Fenerbahçe teknik heyeti ve oyuncularından hiçbirinin ifadesini almadığı bildirildi.

Trabzon Emniyeti ve soruşturmayı yürüten Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan saldırı sonrası, ifade vermesi için Fenerbahçe cephesinden kimseye davet gitmediği ortaya çıktı.

Bu tür saldırılarda saldırıya uğrayan kişi ya da kişilerin ifadesine başvurulması bir zorunluluk. Ancak Fenerbahçe'ye yapılan saldırının, bir farklılık taşıdığı ifade ediliyor. Yetkililer, saldırının polis gözetimi altında olduğunu ve kamera kayıtları (polis aracından kaydedilen) gibi somut delillerin bulunduğunu ileterek, bu nedenle Fenerbahçe teknik heyeti ve futbolcularından ifade alınmadığını iletiyor.

Saldırının en ufak bir şüpheye dahi yer bırakmayacak şekilde gerçekleşmiş olmasından dolayı, Fenerbahçe teknik heyeti ve oyuncularının ifadesine başvurulmadığı bildiriliyor. Ayrıca saldırı, kamu davası kapsamında değerlendirildiği için Fenerbahçe teknik heyeti ya da futbolcularının şikayetçi olmasına gerek görülmüyor. Bu nedenle herhangi bir şikayet olmaksızın, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'nın saldırıyla ilgili soruşturma başlattığı belirtiliyor.


Yaralı şoförden ilginç talep

Haberin Devamı
YORUM YAZ