MENÜ

Fenerbahçe'ye saldırı, Beşiktaş'ı da yaktı!

Fenerbahçe'ye yönelik silahlı saldırı, Beşiktaş'ın transfer planlarını bozdu. Siyah-beyazlılar teklif götürülen bazı oyunculardan olumsuz yanıt alırken, bazı isimlerin ise yüksek ücretler istediği ortaya çıktı.

Fenerbahçe'ye saldırı, Beşiktaş'ı da yaktı!

Fenerbahçe kafilesine yönelik silahlı saldırı, Beşiktaş’ı da vurdu.

Gelecek sezon için 3 veya 4 oyuncuyla kadrosunu güçlendirmek isteyen ve belirlediği isimlerin bazılarıyla şimdiden temasa geçen siyah-beyazlıların, Fenerbahçe’nin yaşadığı olay nedeniyle transferde istediği adımları atamadığı ortaya çıktı.

Belirlenen mevkilere aday üç oyuncuyla görüşen ve toplamda 10’dan fazla futbolcuyla temas kuran Beşiktaş Yönetimi, Fenerbahçe’ye yönelik saldırının dünya basınında geniş yer bulması yüzünden transfer politikasını değiştirmek zorunda kaldı. Meksika’dan, Japonya’ya kadar birçok ülkede çalışma yapan yönetimin bazı oyunculardan olumsuz yanıt aldığı, bazı isimlerin ise yüksek yıllık ücretler talep ettiği öğrenildi.

Yabancı transferinde zorluklarla karşılaşan siyah-beyazlılar, stoper takviyesi konusunda frene bastı. Tomas Sivok’un, Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarında gösterdiği performanstan çok memnun kalan yönetim, stoper transferi konusunda aceleci davranmama kararı aldı. Devre arasında Milosevic’i kadrosuna katan Beşiktaş’ın sezon sonuna kadar başarılı olması halinde Sivok’la 1+1 yıllık sözleşme yenilemenin planlarını yaptığı vurgulandı.

Serdar Sarıdağ / Milliyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ