MENÜ

Fenerbahçe'ye forvet transferi şart!

Fernandao'ya çok yük bineceği için onun da sorun yaşamasından çekinen Portekizli hoca, kulüp bütçesini sarsmayacak bir oyuncunun kadroya katılmasını istiyor.

Fenerbahçe'ye forvet transferi şart!

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe tüm planlarını devre arası transfer dönemini ‘pas geçmek’ üzerine yapsa da evdeki hesap çarşıya uymadı. Lige verilen arada tatilden döndükten sonra ağrıları olsa da uygulanan tedaviyle Eskişehir maçında sonradan şans bulan Robin van Persie’nin yine sakatlanıp en az 10 gün takımdan ayrı kalacak olması teknik heyeti harekete geçirdi.

Sağlık ekibiyle sürekli olarak temas halinde olan Vitor Pereira, doktorlardan gelen “Van Persie’ye sürekli olarak güçlendirme çalışmaları uygulansa da vücudunun farklı yerlerinden sorunlar yaşıyor. 90 dakikayı kaldıracak seviyede değil. Daha büyük problem yaşamamak adına ona sezon sonuna kadar minimum sürelerde oynatmalısınız” raporuyla adeta yıkıldı.

Hal böyle olunca elinde sadece Fernandao kalan başarılı hoca, onun da yoğun tempoda sakatlanmasından korkuyor. Bu durumdan duyduğu endişeyi yöneticilerle de paylaşan Pereira, forvet transferine ‘olmazsa olmaz’ gözüyle bakıyor.

MALİYETLER EL YAKIYOR

Teknik heyetin bu mantıklı isteğinin önündeki en büyük engel ise kulübün yeni bir mali yapılandırmaya gitmesi. Ayrıca devre arası transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala piyasadaki futbolcuların maliyetlerinin el yakması yönetimi kara kara düşündürüyor. Bu durumun farkında olan Pereira ise “Yıldız şart değil. Bütçeyi sarmayacak bir oyuncu alalım” diyerek, başkan Aziz Yıldırım’ın içini rahatlattı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ