MENÜ

Fenerbahçeliler o tişörte akın etti!

Büyük ilgi gören ‘Sonucu Belli Derbiye Özel Hello Kitty’ tişörtleri adeta kapışıldı. Ülker Stadı’ndaki Fenerium mağazasında vitrindeki mankenin üzerinde olan tişört bile satıldı. Yarından itibaren tişörtler tüm Türkiye’deki Fenerium mağazalarında satışta sunulacak.

Fenerbahçeliler o tişörte akın etti!

Fenerbahçe’de, Galatasaray derbisi sonrası skorbordda satışı duyurulan tişörtler rekor bir satış rakamına doğru gidiyor...

Derbi sonucundan emin olan sarı lacivertliler, Hello Kitty ile anlaşma yaptıkları gün karar verdikleri tişörtün çalışmasına o gün başladılar ve derbi sonuçlanır sonuçlanmaz da satışa sundular.

İşte Fenerbahçe'nin ilk transferi! Sosyal medyadan duyuruldu...

ÇOK BEĞENiLDi

Bu tişörtler 1 saat içinde 5 bin adet satış rakamına ulaşırken, Fenerium taleplere yanıt vermekte zorlandı. Hatta dolup taşan Fenerium mağazasında vitrindeki mankenin üzerinde olan tişört bile satıldı. Sarı lacivertli taraftarlar tarafından büyük ilgi gören ‘Sonucu Belli Derbiye Özel Hello Kitty’ tişörtleri, yarından başlayarak tüm Türkiye’deki Fenerium mağazalarında da satışta olacak.

1 saatte 5 bine ulaşan tişört satışının rekor kıracağı düşünülüyor. Tüm Türkiye’deki Feneriumlarda satışa sürülecek özel tişörtler, Fenerbahçe taraftarları tarafından oldukça beğenildi.

’11 oyuncudan oluşmadığımızı gösterdiniz’

Haberin Devamı
YORUM YAZ