MENÜ

Fenerbahçeli Josef de Souza için Çin kararı!

Fenerbahçe'de Dick Advcaat'ın göreve getirilmesiyle kadroya giremeyen Josef de Souza ile ilgili karar verildi.

Fenerbahçeli Josef de Souza için Çin kararı!

Transfer döneminin son günlerinde kendisi için gelen düşük teklifleri reddeden Aziz Yıldırım'ın Brezilyalı futbolcuyu verdiği paraya satmak istediği aktarıldı.

Bunun için en uygun piyasanın Çin olduğunu düşünen Yıldırım, Galatasaray'ın Burak Yılmaz'ı Çin'e satışındaki yolu izleyecek.

Hatırlanacağı üzere sarı kırmızılılar o dönemde FFP'ye vereceği savunma için milli futbolcuyu satma kararı almıştı. Burak'ın transferinden 8 milyon euro alan sarı kırmızılılar bu paranın 1 milyo eurosunu anlaştıkları menajere ödemişti.

'Siz Fenerbahçe'yi Kasım'da görün!'

TAKIMA GERİ DÖNECEK

Fenerbahçe yönetiminin de Josef de Souza transferinde aynı yolu izleyeceği aktarılırken çalışmaların başladığı ifade edildi.

Sarı lacivertliler bu hamleyi sadece Brezilyalı futbolcu için değil takımdan göndermek istediği diğer futbolcular için de kullanacak.

Öte yandan Brezilyalı futbolcunun kadroya geri döneceği ve takımdan ayrılanana kadar Advocaat'ın planlarının içinde olacağı aktarıldı. Fenerbahçe, Josef de Souza transferi için Brezilya kulübü Sao Paulo'ya 8 milyon euro ödemişti.

Kaynak: Skorer

Dursun Özbek'ten Fatih Terim açıklaması...

Haberin Devamı
YORUM YAZ