MENÜ

Fenerbahçe'den sürpriz Trabzonspor başvurusu

Sarı-lacivertli yönetimin, yeni sezonda Trabzonspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılacak maçları Ankara veya İzmir'de oynamak için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurmaya hazırlandığı öğrenildi.

Fenerbahçe'den sürpriz Trabzonspor başvurusu

Fenerbahçe Kulübü, silahlı saldırı sonrası şimdiden yeni sezonun planlamasını yapmaya başladı. Artık Karadeniz'deki maçlar sarı-lacivertliler için korkulu deplasman haline geldi.

Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre; yönetimin yeni sezon öncesi, Trabzonspor ile Avni Aker'de yapılacak maçları Ankara veya İzmir'de oynamak için başvurmaya hazırlandığı öğrenildi. Karadeniz ekibiyle aranın daha da açılmaması için bordo-mavili yönetimle de bu konuda fikir alış verişinde bulunulacağı ileri sürüldü.


Fenerbahçe'ye kötü haber!


Ankara veya İzmir fikrinin kabul görmemesi halinde, Trabzonspor maçları öncesi Rize'de yapılan kamplar kaldırılacak. Şehre maç günü gidip gelinecek. Trabzon Havalimanı'nın kullanılmamasına özen gösterilecek. Aynı uygulama Çaykur Rizespor maçlarında da uygulanacak. Rize'deki karşılaşmalara, günü birlik gidilecek. Gece kentte konaklama yapılamayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ