MENÜ

Fenerbahçe'de Gökhan ve Topal kararı

F.Bahçe yönetimi, kontratı sona erecek Mehmet Topal ve Gökhan Gönül ikilisiyle Mayıs ortasında imza için masaya oturacak.

Fenerbahçe'de Gökhan ve Topal kararı

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; kontratı bitecek olan bu oyunculara ‘Kafanız rahat olsun’ mesajı yollanırken, Caner konusunda ise somut bir gelişme yok. Yönetim, milli sol bek için Avrupa Şampiyonası’nın bitmesini bekleyecek.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, bu sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Mehmet Topal, Gökhan Gönül ve Caner Erkin için kararını verdi. Başkan Aziz Yıldırım’ın talimatıyla devre arasında kontratları yenilenmesi beklenen söz konusu üçlüden Gökhan ve Mehmet Topal’a işlemlerin sezon sonuna kaldığının mesajı yollandı. 2 oyuncunun menajerleriyle yapılan görüşmelerde yıldızların istekleri ve Avrupa kulüplerinden gelen teklifler de masaya yatırılırken, kafalarının rahatlaması için “Sizinle yola devam etmek istiyoruz” haberi gönderildi.

TEKLİFLER VAR!


2 sezon önce de imza atıp atmayacağı yılan hikayesine dönen, hatta adı İtalyan kulüpleriyle anılan Caner konusunda ise son sözü sarı-lacivertlilerin 1 numarası Yıldırım söyleyecek. Özellikle sezon başından beri inişli-çıkışlı bir performans sergileyen başarılı sol kanadın moralinin oldukça bozuk olduğu ve kafasını sahaya veremediği öğrenildi.

BU durumun farkında olan başkan, somut adımlar atmak için haziran ayının sonuna kadar bekleyecek. Avrupa’dan talipleri olan yetenekli oyuncunun temsilcileriyle herhangi bir toplantı gerçekleştirmeyen sarı-lacivertlilerin yönetim kurulu, hem Avrupa Şampiyonası’nın sona ermesini hem de teknik direktör Vitor Pereira’nın liglerin sona ermesiyle birlikte hazırlayacağı raporu bekleyip ona göre harekete geçecek ya da geçmeyecek.

Neden sezon sonu?


Kontrat uzatma işlemlerini genelde ocak ya da şubat aylarında yapan F.Bahçe, gelir-gider dengesindeki incelemeler yüzünden bu sefer mayısı bekleyecek. Bu ayın başında değişime uğrayan kulübün mali yapısının tam anlamıyla rayına oturması için zamana ihtiyacı olan sarı-lacivertliler, bu süreçte sponsorluk ve yan gelirlerin hesabını iyice yapıp oyunculara ödeyebilecekleri en yüksek rakamları çıkaracaklar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ