MENÜ

Fenerbahçe'de Fabiano 1 ay yok!

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle Ajax maçı kadrosuna alınmayan Fabiano'nun durumu belli oldu.

Fenerbahçe'de Fabiano 1 ay yok!

UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax karşısında zorlu bir mücadeleye çıkacak Fenerbahçe'de kaleci Fabiano'dan gelen haberler iyi değil.

Vitor Pereira tarafından sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadığı açıklanan Fabiano'dan gelen haber moralleri bozdu. El parmağı tendonundan sakatlanan tecrübeli kaleci, 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Fabiano'nun tedavisine İstanbul'da devam edilecek.

27 yaşında ve 1.97 metre boyundaki tecrübeli kaleci, bu sezon forma giydiği 3 Avrupa Ligi maçında 5 gol yedi.

Sakatlıklardan en fazla canı yanan takım olan Fenerbahçe'de, sezon başından bu yana tam 18 kez sakatlık problemi yaşandı.
Öte yandan Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Vitor Pereira yaptığı açıklamada, hedeflerinin üç puan olduğunu söyledi.



İşte Portekizli teknik adamın açıklamaları;


"Birbirini iyi tanıyan iki takımın maçını izleyeceğiz çünkü iki hafta önce oynama fırsatı bulduk.Yarın karşımıza çıkabilecek zorlukların neler olduğunu, hangi dakikalarda neler yaşanacağını bilerek sahaya çıkacağız. Yarın dolu bir stat olacak, güzel bir gösteri sunmak için her şeyi ortaya koyacağız. Beklentim 3 puan, galibiyet istiyorum. Fenerbahçe, sağı-solu ve orta koridoru kullanmak zorunda her maçta. Fenerbahçe tek bir tarafı kullanmayacak."

'Hedefimiz 3 puan'

"Çok iyi oynar, çok pozisyona girer ama bunları sonuca çeviremezsek sonuçtan memnun olmam, beraberliğe üzülürüm.Ancak tam tersi olur ve rakip bizi zorlarsa, baskı yaparsa belki düşüncem değişebilir. Şu an hedefimiz kesinlikle üç puan, maça sadece galibiyet düşüncesiyle çıkacağız veb unun için mücadele edeceğiz."

'Fabiano sakatlık yaşadı'

"Biz daha fazla pozisyon üretip daha fazla gol atmak için sürekli çalışıyoruz. Ajax'ınki de bizimki gibi pozitif futbol."Gelecekte şu an attığımızdan daha fazla gol atacağımızı düşünüyorum, buna inanıyorum.Bu takım hala gelişme evresinde, büyüme evresinde. Fabiano dün antrenmanda sakatlık yaşadı, oynamasına engel olacak düzeyde bir sakatlık olduğu için bugün bizimle değil."

Haberin Devamı
YORUM YAZ