SON DAKİKA! Emre Mor hakkında resmi transfer açıklaması!

Bonservisi Fenerbahçe'de olan ve Mourinho'nun kadro planlamasında yer almayan genç futbolcu Emre Mor hakkında bir açıklama geldi. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Emre Mor hakkında resmi transfer açıklaması!

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Emre Mor hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, genç futbolcu hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Radyospor'a konuşan Hasan Yavuz Bakır, "Biz de basından takip ediyoruz. Taylan ve Emre Mor ile ilgili herhangi bir temasımız olmadı. Emre Mor'un Rize'ye geldiği ve hatta sağlık kontrolünden geçti iddiası var. Biz sağlık kontrollerimizi Rize'de değil, İstanbul'da düşünüyoruz. 3 ya da 4 transferimiz olacak. İlhan Hocamızın'ın onayı olmadan transfer yapmıyoruz" dedi.

"GENÇ KALECİ TRANSFERİMİZ OLACAK"

"Gökhan Akkan konusunda biz de üzgünüz. Gökhan güvendiğimiz ve uzun yıllardır aramızda olan bir isim. Rizespor olarak stoper, kanat ve forvet takviyemiz olacak. Bunun dışında genç bir kaleci transferimiz olacak. Ancak bu transferin Gökhan'ın Fenerbahçe maçındaki performansıyla ilgisi yok. Bunun kararını maç öncesinde vermiştik"

Haberin Devamı

SON DAKİKA Emre Mor hakkında resmi transfer açıklaması

SEZON PERFORMANSI

Geride bıraktığımız sezonda kiralık olarak gittiği Fatih Karagümrük'te 13, Fenerbahçe'de ise 8 maçta görev yapan Emre Mor, 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

YORUM YAZ