Melissa Vargas'tan veda mesajı: Fenerbahçe'de...

Filenin Sultanları'nın yıldız ismi Melissa Vargas, 2024 Paris Olimpiyatları sonrası eski kulübü Tianjin'e veda etti. İşte detaylar...

Melissa Vargas'tan veda mesajı: Fenerbahçe'de...

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda gösterdiği başarılı performansın ardından Fenerbahçe ile yeni sezona hazırlanan Melissa Vargas, eski kulübüne veda etti.

Haberin Devamı

VARGAS İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANMIŞTI

Son yıllarda sezonu Çin'de açan daha sonrasında Şubat ayında Fenerbahçe'ye dahil olan Vargas, bu sezonun tamamında sarı-lacivertli ekip için mücadele edecek.

Fenerbahçe, Temmuz ayında Vargas ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurmuştu. Böylece Vargas, toplamda 9 sezon Fenerbahçe forması giymiş olacak.

'KULÜBÜN ONU SATMASI GEREKİYORDU'

VARGAS VEDA ETTİ

Gelecek sezonun tamamında Fenerbahçe'de mücadele edecek olan Vargas, eski kulübü Tianjin'e şu sözlerle veda etti:

Sevgili Tianjin Kadın Voleybol Kulübü, takım arkadaşlarım ve Çin'deki taraftarlar,

Geçtiğimiz üç yıl inanılmazdı ve bu takımın bir parçası olduğum için minnettarım. Üst üste üç şampiyonluk kazanmak çok şey ifade ediyor ve herkesin desteği olmadan bu mümkün olmazdı.

Haberin Devamı

En iyi arkadaşlarım oldukları için takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Koç ve kulübe bana inandıkları için teşekkür ederim. Taraftarlara teşekkür ederim, tezahüratlarınız her maçı özel kıldı. Tianjin'de geçirdiğim zamanı her zaman hatırlayacağım.

Size gelecek sezon Fenerbahçe'de oynayacağımı söylemek istiyorum. Hepinizi özleyeceğim ama bu anıları kalbimde saklayacağım.

YORUM YAZ