Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı merak ediliyordu! Akıbeti belli oldu imzayı attı

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı yaptığı transferlerle yeni sezona bomba bir giriş yapmıştı. Altın Üçlü'yü takımda tutan Fenerbahçe'de şu sıralar Magdalena Stysiak baş göstermişti. Takımda kalıp kalmayacağı merak edilen Stysiak hakkındaki son dakika gelişmesini Fenerbahçe duyurdu.

Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı merak ediliyordu! Akıbeti belli oldu imzayı attı

Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye geri dönmesinin ardından geleceği merak edilen Polonyalı voleybolcu Magdalena Stysiak'ın menajerinin Fenerbahçe'ye oyuncunun serbest bırakılması için baskı yaptığı iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Buna karşılık ise Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye geri dönmesinin ardından geleceği merak edilen Polonyalı voleybolcu Magdalena Stysiak'ın menajerinin Fenerbahçe'ye oyuncunun serbest bırakılması için baskı yaptığı iddia edilmişti. 

YENİDEN İMZALADI

Smaçör Liza Safronova'nın transferini açıklayan sarı-lacivertliler, Polonyalı yıldız Magdalena Stysiak ile de 1 yıl sözleşme uzattı. Kanarya'dan yapılan açıklama ise şöyle;

"Geçtiğimiz sezonu Sultanlar Ligi ve Kupa Voley şampiyonluklarıyla noktalayan Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımımız, yeni sezon planlaması kapsamında kadrosunu smaçör Liza Safronova ile güçlendirdi."

Sarı Melekler aynı zamanda 2024-25 sezonu kadro yapılanması kapsamında Magdalena Stysiak ile de 1 yıl sözleşme uzattı.

YORUM YAZ