Serdar Dursun ilk kez anlattı: Ali Koç, 'sözleşmeni feshederim' dedi!

Fenerbahçe'den ayrılan tecrübeli futbolcu Serdar Dursun, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla olay yarattı. Tecrübeli santrfor, 2021-2022 sezonunda Hatayspor'la oynanan maçta zıplayarak kullandığı penaltı pozisyonu sonrası yaşananları ilk kez açıkladı. Kadıköy'de oynanan o karşılaşmada 2 gol kaydeden Serdar Dursun, maçın ardından Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un kendisine söylediklerini anlattı.

Fenerbahçe'den ayrılan tecrübeli futbolcu Serdar Dursun, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla olay yarattı. Tecrübeli santrfor, 2021-2022 sezonunda Hatayspor'la oynanan maçta zıplayarak kullandığı penaltı pozisyonu sonrası yaşananları ilk kez açıkladı.

Haberin Devamı

Kadıköy'de oynanan o karşılaşmada 2 gol kaydeden Serdar Dursun, maçın ardından Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un kendisine söylediklerini anlattı.

Ali Koç'un tebrik etmek için kendisini aradığını düşündüğünü söyleyen Serdar Dursun, "Maçtan sonra Ali Koç yöneticiyi aradı başkan bana 'Oğlum ne yapıyorsun? Bir daha öyle atmayacaksın yoksa sözleşmeni feshederim' dedi. Ben de 'bu yüzden yapmadım, yıllardır öyle antrenman yaparım öyle kullanırım' dedim. Ali Koç da bana; 'olsun bir daha yapma' dedi" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ