Twente maçı sonrası Fenerbahçe'de Sofyan Amrabat: Önemli bir puan aldığımızı düşünüyorum

UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında Twente ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin golünde müthiş bir asiste imza atan Sofyan Amrabat, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunurken iyi bir takıma karşı önemli bir puan aldıklarını belirtti.

Twente maçı sonrası Fenerbahçe'de Sofyan Amrabat: Önemli bir puan aldığımızı düşünüyorum

UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Twente ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-Lacivertliler'in Dusan Tadic ile bulduğu golde asisti yapan isim olan Sofyan Amrabat, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Önemli bir puan aldıklarını belirten Amrabat, "Zor maç olduğunu söyleyebilirim genel anlamda. Çünkü Twente, gerçekten iyi bir takım. Genç ve kaliteli oyunculara sahip bir takım. Geçen hafta da aslında Manchester United'a karşı Old Trafford'da almış oldukları puanla bu kalitelerini ortaya koydular. Almış olduğumuz bir puan, iyi bir netice bizim açımızdan. Zor maçtı. 1 puanla İstanbul'a dönüyoruz. Önemli bir puan aldığımızı düşünüyorum" dedi.

Rakibin oyun anlayışının etkisi üzerine ise Faslı yıldız, "Tabii ki bu rakibinize bağlı olan bir şey. Rakip, sizi sola ittiği zaman siz de soldan atak yapabiliyorsunuz. Bizler sadece sol taraftan değil oyunun yönünü değiştirip sağ taraftan da oynamaya çalıştık. Bunu da yapmaya çalıştık ama tabii ki önemli olan noktalardan bir tanesi de maç içerisinde rakibinizi kovalamak. Bana göre bugün genel anlamda iyi bir iş çıkardık" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

Twente maçı sonrası Fenerbahçede Sofyan Amrabat: Önemli bir puan aldığımızı düşünüyorum

YORUM YAZ