Twente-Fenerbahçe maçına Oosterwolde için geliyorlar! Gözlemci akını

Gözlemciler, bugün UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Twente maçında Fenerbahçe'nin yükselen yıldızı Jayden Oosterwolde’yi izlemeye geliyorlar.

Twente-Fenerbahçe maçına Oosterwolde için geliyorlar! Gözlemci akını

Fenerbahçe'nin yıldızı Jayden Oosterwolde göz hapsinde... Sarı-Lacivertliler'in genç yıldızı geçen sezondan beri ortaya koyduğu futbolla Avrupa devlerinin dikkatini çekmişti. Fenerbahçe, yaz transfer döneminde gelen resmi teklifleri ise elinin tersiyle geri çevirdi. Sarı-Lacivertliler'in Hollandalı yıldızı için milli takım kapısı açılmak üzere. İşte detaylar...

Haberin Devamı

5 İSİM KADRODA YOK

Fenerbahçe'nin UEFA'ya verdiği kadroda 5 isim yer almıyor. Yeni transferlerden Levent Mercan, Oğuz Aydın ve Filip Kostic'in yanı sıra Bartuğ Elmaz ve Ryan Kent, Avrupa müsabakalarında forma giyemeyecek. Fenerbahçe'de ayrıca Twente karşısında 2 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde Union Saint-Gilloise karşısında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Bright Osayi-Samuel ile sakatlığı bulunan Çağlar Söyüncü müsabakada forma giyemeyecek.

Twente-Fenerbahçe maçına Oosterwolde için geliyorlar Gözlemci akını

ARALARINDAKİ 5. RESMİ MAÇ

Fenerbahçe, Twente ile 5. resmi maçına çıkacak. İki takımın daha önce oynadığı 4 eşleşmede sarı-lacivertlilerin üstünlüğü bulunuyor. Rakibiyle ilk olarak 2009-10 sezonunda da UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasında karşı karşıya gelen Fenerbahçe, evinde 2-1 mağlup olduğu rakibini deplasmanda 1-0 ile geçmişti. İki ekip geçtiğimiz sezon ise UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda karşı karşıya gelmişti. Fenerbahçe, rakibini evinde 5-1, deplasmanda ise 1-0 ile mağlup etmeyi başarmıştı.

Haberin Devamı

KOEMAN'IN GÖZÜ OOSTERWOLDE'DE

Portakallar'ın hocası Ronald Koeman, geçtiğimiz günlerde Jayden Oosterwolde ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği ve ona gelecek planlarından bahsetti. 23 yaşındaki savunma oyuncusunun ise bu görüşmeden çok memnun olduğu gelen bilgiler arasında... Hollanda Milli Takım yetkililerinin bugün oynanacak Twente maçında da yıldız oyuncuyu markaja alacağı öğrenildi.

Twente-Fenerbahçe maçına Oosterwolde için geliyorlar Gözlemci akını

MOURINHO'NUN VAZGEÇİLMEZİ

Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve 13 milyon Euro piyasa değerine sahip olan Oosterwolde, bu sezon 12 maçta forma giydi ve 1109 dakika sahada kaldı. Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu bu sezon ligde ve Avrupa'da skor katkısı veremedi. Ancak Jose Mourinho'nun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Twente-Fenerbahçe maçına Oosterwolde için geliyorlar Gözlemci akını

YORUM YAZ